Hava Durumu

Mutsuzuz

Yazının Giriş Tarihi: 17.08.2019 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.08.2019 07:00

Mutsuzuz arkadaş. Ne yapsak mutlu olamıyoruz.Biz mutsuzuz diye  herkesi de mutsuz olmaları için elimizden geleni yapıyoruz .

Ne yapsak yetmiyor az geliyor doyumsuzluk var hazmedememezlik var. Onu beğenmiyoruz bunu beğenmiyoruz o olmamış bu yakışmamış şu gitmemiş. Hep bir ekşilik. Hep bir agresiflik.

Hep bunlar kendimizi beğenmememizden kaynaklanıyor. Kendimizi sevmememizden herşey.

Kendimizle barışık değiliz ki nasıl etrafını seveceksin. Önce herşey kendinde başlar,kafa da başlar biter.

Kendimizi sevmediğimiz içinde nereye nasıl saldıracağımızı bilemiyoruz.

Benim kalbim kırık o zaman herkesin ki kırılsın. Ben ağlıyorum onlarda ağlasın.

Karşı taraf nasılmış ne durumdaymış umrumuzda değil tek umrumuzda olan bizim mutsuzluğumuz.

Ben bu haldeyim madem ötekilerde böyle olacak bitti.

Gerisi beni ilgilendirmiyor kafası bizimki.

Herkes birbirine saldırıyor. Birbirimizi mutsuz etme yarışındayız sanki.

Kazanana büyük ödül!

Kimseye bir şey beğendiremiyorsun; şu kadın uzun aman çok uzun bu da be , bu kısa o da çok kısa o zayıf şu şişman öteki sıska. Onun kası şöyle, bunun burnu böyle, yanakları çok tombik, yok ötekinin de avurtları çıkmış.

Neden zannediyorsunuz bu estetik operasyonlar son zamanlarda tavan yaptı. Normal karşılanıyor artık. Gayet basit geliyor millete. Yapılı olmayan burun kalmadı nerdeyse dünya üzerinde. Herkes gayet rahat bütün vücuduyla oynuyor. Kaşını beğenmeyen ya kalınlaştırıyor ya kaldırtıyor dudağını beğenmeyen basıyor dolguyu. Bir bakın hemen sosyal medyaya bütün kadınlar birbirine benzemeye başladı. Herkes aynı sanki. Aynı fabrikadan çıkmış gibi. Bir dayatma var insanlar üzerinde. Güzellik dayatması. Herkes belirlenen kriterlere uymak zorunda eğer o sayılara uymuyorsan sen ÇİRKİN sin.

Bitti. Ee hani güzellik göreceliydi noldu? Herkes birbirine benziyor. Herkes bir yarışta; aynı giyiniyor aynı yiyor aynı yerlere gitmeye aynı şekilde eğlenmeye çalışıyoruz. Kendi zevkimiz kendi duruşumuz diye bir şey kalmadı.

Bir şey okumuştum geçenlerde şoka girmiştim. Bir dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni arkadaşlarıyla herzaman bir giyiniyor aynı ayakkabıyı aynı saçı aynı şeyi içiyorlar. Ve bunları hep hesabına yüklüyor milyonlarca beğeni alıyor. Böyle olmasının bir nedeni varmış."Bak sende benim giydiğimden giyer yediğimden yer taktığımdan takar kısacası bana benzersen benden, benim takımımdan olursun"mesajı yatıyormuş. Beyin bunu böyle algılıyormuş.

Ve ise yarıyor bütün dünya ona benzemek için yarışıyor resmen. Bunu okuyunca bir süre bakakalmıştım. Kendin değil o oluyorsun. Ve en kötüsü de o olmaktan ona benzemekten çok mutlular. İnsan kendimden koparsa mutlu olabilir mi?

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.