Hava Durumu

FETÖ 'cünün Amerikan bayrağı aşkı

Yazının Giriş Tarihi: 16.06.2018 06:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.06.2018 06:43

Nasıl bir insan ki devletine, milletine ihanet edip de sonra da nispet gibi ya da sebebi ne olabilir bilmiyorum başka bir milletin bayrağını öper! Hem de ne millet! Ne devlet!

Canla başla alınan uğruna neler feda edilen, kaç evlat, kaç kınalı kuzu kurban edilen candan can giderek nelerden vazgeçilerek her karış toprağında kan izi bulunan; bu güzelim canım her parçası  cennetten bir köşe olan bu vatanı bırakıp bırakmak da yetmeden sırtından bıçaklayıp gidip de senin her daim kötülüğünü isteyen bir devletin bayrağını neden öper!

Kanım dondu okuyunca haberi, görünce görüntüleri.

Yazık çok yazık!

İhanet ne kadar can yakıcı. Sen besle yetiştir öğret barındır sonra gelsin seni sırtından bıçaklasın.

Kime bu kadar nefret niye bu kadar kin. Ne oldu da ne yaptılar da sana bu kadar düştün. Anlamıyorum. Sen ki Resullullah'ın övdüğü bir milletsin... Sen ki Fatih'lerin, Yavuz'ların, Kanuni'lerin torunusun. Sen ki dünyaya nizam, adaleti, dürüstlük, insanlık öğretmiş bir milletin neslisin.  Nasıl bir kin?

Hele ki biz devletine, milletine belki dünyadaki en bağlı milletlerin başında geliriz. Kanımıza damarlarımıza işlemiştir bu. Doğuştan gelir bizde. Sen bunu nasıl yok ettin? Kanında dolaşan bu sevdayı nasıl öldürdün? O kadar şaşkınım ki.

Öyle bir kin ki; koskoca devleti batırmak ve rezil rüsva etmek için elinden geleni yapıyor...Yetmiyor da kendi milletinin düşmanına bu kadar bel bağlıyor.

Hem de bayrağını öpecek kadar. Bilmiyorum bana mı çok dokundu.

Biz biliyoruz ki Müslüman'ın bu dünyada Müslüman'dan başka dostu yok. Çok acı gerçeklerle öğrendik biz bunu. Hâlâ da yaşıyoruz. Hayır gelmeyeceğini bile bile niye bu inat veya bu kadar sevgi? Benim aklım almıyor. Hayır geleceğini düşünüyorlar mı gerçekten acaba? İnsan namusu, vatanı, milleti, dini inancı için yaşar bu dünyada. Şimdi vatan gitti, milletini hiçe saydın, namusun, dinin kalmadı yaşamanın amacı nerde kaldı peki? Ne için yaşar insan başka. Ben bilmiyorum...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.