Hava Durumu

Çöplük olmuş dünya

Yazının Giriş Tarihi: 09.06.2018 05:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.06.2018 05:48

Biraz magazinden gireceğim bu sefer ama...

İlk başta klasik magazinsel şeyler geçmişte de çok yaşandı gelecekte de yaşanması yüksek muhtemel olay gibiydi aslında. Bilip bilmediğimiz tahmin ediyorum böyle çok vaka yaşanmıştır eminim. Dillendirilen dillendirilemeyen engellenen üstü örtülen ifşa olan...

Kirli bir sektör artık hepimiz biliyoruz. Neler olmuyordur kim bilir bilip bilmediğimiz. Bize yansıyabilen kadar fikrimiz zaten. Gösterilen gizlenemeyen kadar. Neyse konu bir taciz vakası. Bir dizi setinde yaşanan. Biri oldu diyor bir olmadı. Biri yaşadım diyor biri yalan. Neyse gerçeğini bilemiyoruz konu yeterince iğrenç zaten. İhtimalinin bile geçmemesi lazımken gerçekliğini tartışıyoruz. Halimiz o kadar rezil artık siz düşünün. Sonumuz pek parlak değil onu biliyorum artık ben. Neyse. Bunlar tartışılırken sosyal medyayı aktif kullanan o da ünlü sayılır kendi çapında birinin paylaşımlarına denk geldim. Bu olay üzerine fikirlerini tepkisini sert bir dille ifade edince, ister istemez sanırım bir şeylerin ortaya çıkmasına sebep oldu. O kadar çok mesaj yağmış ki kendisine, o da paylaşınca ee haliyle herkes gibi benim de haberim oldu. Bir cesaret olmuş resmen. Gelen mesajları okudukça başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Biz bir şey bilmiyormuşuz. Bu kadar iğrençlik beklemiyordum. Neler neler anlatmışlar.

"Benim de başımdan şöyle şöyle geçti ama kimselere söyleyemedim..." diye başlayan onlarca yazı. Allah'ım çöplük olmuş dünya. Çürümüş bitmiş erimiş vadesi bitmiş. Ne  iğrençlikler Allah'ım. Okurken artık şok oldum. Bana göre imkansız! Aklımıza dahi gelmemesi lazım acaba mı bile demememiz lazım. O kadar iğrenç. Benim dilim varmıyor açık açık yazmaya. Böyle de nasıl anlatırım diye bakıyorum. Düşünün benim dilim varmıyor bunları yapanlar ve yaşayanlar var.

Korkunç. Kuzeninden eniştesinden... Bunlar en hafifleri... Daha neler neler. Ve bir şekilde üstü kapatılmış örtülmüş. Ve artık dayanamayıp bir anda çıkan şeyler. O kadar çoktu ki. Nasıl atlatılır atlatılabilir mi yaşadıkları unutturulabilir mi bunlar. Ömrü boyunca bir ağır yük gibi omuzlarında kalır hep. Kokan koskoca bir çöplükte yaşıyormuşuz meğer. Leş gibi tutacak hiç bir yeri kalmamış. Daha ilerisi ne olacak? Bizim çocuklarımıza ne kalacak. Bu çöplüğün ortasına koyacağız önlerini masum bir çiçek gibi. Al yaşayacağın dünya bu. Al baş et bakalım. Nasıl önlem alınır ne yapılır ne edilir benim aklım ermedi. Olanlara da ermedi ya. Çözümüne nasıl ersin. Nasıl çıkarız işin içinden sustukça bize de vebal. Sadece onlar hesap vermeyecek biz de sustuğumuz için hesap vereceğiz. Yani her koyun kendi bacağından asılmıyor hiç bir zaman. O işler öyle olmuyor maalesef.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.