Hava Durumu

Semboller ve sosyal medya

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2018 06:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 06:01

Filistin direnişinin sayısız figürü arasındaki en önemli isimlerden biri de şüphesiz Fevzi El Cüneydi idi.

Gözleri bağlanmış bir şekilde onlarca sayıdaki işgalci İsrail askeri tarafından götürülürken çekilen fotoğrafı ve sonrasında yaşanılanlar.

İlk başta çekilen fotoğraf twitter başta olmak üzere birçok sosyal medya mecrasında anında paylaşılarak büyük bir kitleye ulaşmıştı. Bu kitle karşısında çaresiz kalan İsrail İşgalci Hükümeti, çocuğun sağlığı açısından çatışma bölgesinden kurtarılışı esnasında fotoğraflandığını söylese de artık yalancının mumu yatsıya kadar yanamayacak kadar vukuat işlemişlerdi.

İnsan hakları ihlallerine her geçen gün bir yenisini ekleyip, işgal ve baskı seviyesinde yükselme gösteriyor olsalar da gerçekler saklayamayacakları kadar hızlı bir şekilde dijital dünyada gündeme taşınıyor.

Dijital dünyanın bizlere vadettiği tılsımlardan bir tanesi de budur. Bir taraftan Müslüman coğrafyaya çeşitli baskılar ve vadedilmiş toprak ümitleriyle saldırsalar da bu yaptıkları planlar başlarına dönüp Reis'i bölgede daha hakim bir güç haline getirmekte.

Bölge halkı, her yeni baskı unsuruna karşı devletimizin verdiği kararlı duruşu gördükçe ümitlerini tazeliyor, bu güçlerin ülkemize ve liderimize yaptığı itibarsızlaşma başta olmak üzere yaptığı birçok faaliyeti de bertaraf ediyor.

Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın, sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafa kayıtsız kalmayıp Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırlaması ardından Şark Bölgesi'nde ülkemizin eskisinden çok daha fazla değer gösterip, mazlumları zalimler karşısında daima savunacağının da en taze örneği olmuş oldu.

İçeride olduğu gibi dışarıda da aynı kararlılıkla birlik olabilmenin önemiyle hareket edeceğiz.

"Bölünürsek yok oluruz, bölüşürsek tok oluruz."

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.