Hava Durumu

Oy ve ötesi

Yazının Giriş Tarihi: 10.06.2018 06:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.06.2018 06:57

Birçok gencimiz bu seçimde henüz ilk kez oy kullanacaklar. Birçok ilke şahit olduğumuz bu 24 Haziran seçimlerinde bu ilkleri de ilk oylarıyla karşılayacaklar.

Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti'nin öncülüğünde meydana gelen 16 Nisan referandumu sonucunda seçilme hakkı verilmeyen 18-25 yaş arası seçmenler de böylelikle seçilme hakkına sahip olmuş oldu. Bu referandum doğrultusunda henüz ilk kez oy kullanacak bazı seçmenler aynı zamanda kendilerine oy kullanmış olacak.

Bir çok ilki içerisinde barındıran bu seçim maratonunda ise partilerin, Cumhurbaşkanı adaylarının birçok seçim stratejileri bulunuyor.

CHP, AK Parti döneminde yapılmış olan icraatların yeterli olmadığı ya da israf olduğu mottosuyla yıkma politikası izliyor.

İP, AK Parti yönetiminin yaptığı icraatların S400 örneğinde olduğu gibi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın korunması amacıyla yapıldığını savunuyor. Kaldı ki,  azami menzili 400 km'ye ulaşabilen bu savunma mekanizması menzilinden de anlaşılacağı üzere yalnızca bir noktayı korumak amacıyla yapılmış olamaz. Bir diğer İP icraatı olarak provokasyonu söylemek mümkün. Herkesin malumu olduğu üzere, Emirsultan olayları da, Emirsultan halkıyla İP yetkilileri arasında olması da her şeyin açıklaması niteliğinde.

Vatan Partisi, İHA ve SİHAlarımızın yerli olmadığını savunurken gelen uyarı sonrasında %98'inin yerli olduğunu bildiğini söyledi.

Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok!

AK Parti'ye gelecek olursak, saha çalışmalarını her ilçede tam gaz sürdürmeye devam ediyorlar. Yaptıkları 'ilk' projeleri ön plana çıkartarak daima en iyisine ulaşmak adına sürdürdükleri projeleri dile getiriyorlar. Ancak, söylemek abes kaçmayacaktır; reklam konusunda CHP ve İP'ten geride durumdalar. Umuyorum ki, 16 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin Bursa yöneticileri Sayın Cumhurbaşkanımızın 11 Haziran'da yapacağı Bursa mitinginden sonra Bursa'daki reklam çalışmalarına da hız verecektir.

Her ne olursa olsun yegâne ölçütümüz insanlık olmalı. Provokatif niyetlerden arınmış, tek niyeti vatan ve millet olanların yeniden meclis çoğunluğunu sürdüreceği bir seçimin olması için tüm millet olarak dua ediyoruz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.