Hava Durumu

Maşallah hepiniz Müslümansınız

Yazının Giriş Tarihi: 10.12.2017 05:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.12.2017 05:59

Lafa geldiği zaman hep böyle, Elhamdülillah... Ben henüz bu dünyada yokken bile vardı meselemiz. Zalimin zulmünden geri durması da nihayetinde beklenemezdi. Asıl sorulması gereken soruysa,

  • Neden zülüm görenler hep biziz?

Henüz Yahudi Devleti ortada yokken bile bir olup devlet adına çeşitli uğraşlar ve faaliyetler gösteriyorlardı. Ancak o gün de, bugün de devletin faaliyetlerini engellemek adına başarılı sonuçlar alamıyoruz.

Cuma hutbelerinde bile yalnızca Türkiye'de Kudüs yaramızın işlendiğini görüyoruz. Diğer İslam ülkelerinde ise; rızık, iyilik... Peki ya söylesene Sayın Kral, iyi insan kardeşini yerden kaldırmaz mı?

Kudüs'te ezan yasağından sonra da kiliselerden ezanlar okundu. Dostumuz mu düşmanımız, düşmanımız mı dost?

Kudüs kararını veren milletin sosyal medya uygulamasından Kudüs tt'leri oluşturup, uygulamanın yöneticileri tarafından silindiği zaman da ağlıyoruz. Kızmıyoruz, ağlıyoruz. Kızsaydık, onlara sitemimizi onların uygulamalarından yapmazdık. Kendi uygulamamızı, sistemimizi üretmekten geri durmaz; azimli olurduk.

Gelgelelim son çığırından çıkan açıklamalar ve sadece ağzımızın çalışması olayına. Öfkeliyiz, hepimiz öfkeliyiz ve meydanlara sığmıyoruz, öyle mi?

Bir şehir düşünelim ve şehrin %99'u öfkeli. Bugün birlik olsak aşamayacağımız engelimiz yok. Düşemiyoruz sokaklara. Ben kendi düşüncemin sokağına gidiyorum, sen kendi düşüncenin sokağına.

  • Onların kendini bilmez fikirleri varsa, bizim de birliğimiz var!

diyebileceğimiz günleri görebilmek dileğiyle...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.