Hava Durumu

Hoşgörü gerek!

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2019 08:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 08:35

31 Mart seçimleriyle birlikte gündeme taşınan ittifak ortamları beraberinde sosyal medyada bazı hoşgörüsüzlükleri ortaya çıkarmış oldu. 
Hükümet destekçisi olduğunu söyleyen sosyal medya hesapları, karşı ittifakın PKK ile bağlantısı olduğu düşünülen HDP ile yaptığı ortaklığı sıkça dile getirdi.

Özellikle, Sayın İmamoğlu'nun Saraçhane'de Belediye Binası önünde yaptığı konuşma sırasında HDP'lilerin yoğun katılımı ile bu fikir iyice kapsama ulaşmış oldu.
Geçtiğimiz günlerde Hakkari'de şehit düşen 4 Mehmetçiğimiz de geçtiğimiz günlerde toprağa verildi. Bu ortamda gerçekleşen cenazelerden birine ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım gösterdi. Bizler için can veren bu şanlı askerlerimizin cenazesinde Sn. Kılıçdaroğlu'na saldırılar gerçekleşti.
Eski Türkiye'de sıkça karşımıza çıkan şiddet eylemleri ve halkın kindarlığı maalesef günümüzde de bu eylem ile görülmüş oldu.

Umuyoruz ki, İstanbul seçimleri nihayi sonucuna ererek halkın sabırsızlığı ve ayrıştırıcı söylemler de sona ermiş olur.
Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden karapropagandayı abartıp, hedef gösterir duruma gelen kullanıcılara daha dikkatli yaklaşmamız ve paylaştıkları bilgileri sorgulamamız gerekiyor. 
Unutmayın!

Bizler bu günlere birliği ve kardeşliği ile gelmiş bir milletiz.

Böyle ucuz oyunlara boyun eğecek bir geçmişe ve basiretsizliği kabul edemeyiz.

Okuduğumuz, gördüğümüz her bilgiyi öncelikle sorgulayıp öyle paylaşmalıyız.

Çünkü sosyal medyada hepimiz birer muhabiriz.
"OYNAYIN LAN!" dedi taraftar Kasımpaşa deplasmanında. Küme düşme hattında ve iç karartan bir futbol oynuyor olsalar da her deplasmanda tüm biletleri tüketen bir taraftar var arkalarında. Tüm şehir kenetlenmiş, onlardan gelecek tek bir galibiyeti bekliyor. Ancak onlar bundan çok uzak. Yönetim ise hala alacaklarını nasıl kurtarsa onun düşüncesine gömülmüş. Burası sizin çiftliğiniz değil. Kirli ellerinizi yakamızdan çekin!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.