Hava Durumu

Dün neyse bugün de o... Ama yarın çok güzel olacak!

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2018 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 07:38

Dün deyip geçmiyor ve tüm olanlardan ders alıyoruz. Yalnızca tek ders almadığımız şey israf ve bu konuda tüm çalışmalar da israfa dönüşüyor. Yıllardır ders alamadığımız bu israf illetinden ders aldığımız anda hedefimiz olan refaha ve "insan" olabilmeye ulaşabileceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti Bursa Valiliği 30 Ağustos Resepsiyonu'na katıldığımda bu gözlemlerimi bir kenara not etmiştim. Böylesi önemli bir tarihi günün güncelliğini koruyabilmesi açısından önem arz eden bu davette bürokrasinin önemli isimlerinden şanlı ordumuzun askeri personellerine kadar oldukça geniş katılımcı kitlesine sahipti. Ancak, hoş geldiniz konuşması öncesi ve sonrasında bir aktivite içermeyen bu programda lüks otelin kiralanmış salonunda yemek ikram edildi. Asıl mesele ise, türlü imkansızlıklar içerisinde kazanılmış cumhuriyetin, böylesi israf programları ile yaşatılmasını vicdanınıza bırakıyorum.

**

Geçmişten söz edildiğinde hain girişimlerle dolu bir çetele çıkıyor karşımıza. Şanlı tarihimizin içerisinde "ur" gibi ortaya çıkan bu kara tarihimizi bugün yıl dönümü olan Menderes Hükümeti'nin bakanlarının idamları konusuna değinilmesi gerekiyor.

Böylesi kara olaylarımızdan ders çıkararak 15 Temmuz hain girişimine karşı dik duruşumuzu, farklı taktiklerle ülkemiz üzerine saldıranlara karşı da göstermeliyiz.

En son ekonomik saldırılar ile üzerimize gelenler bugünlerde ise 3. Havalimanımızın emektarlarını kışkırtarak sürdürüyorlar. Ülkemizin milli ve hür bir devlet olabilmek adına yaptığı çeşitli yatırımları her fırsatta iftira kampanyalarıyla karalamaya çalışanlar bugünlerde ise provokatif eylemlerle sekteye uğratmaya çalışıyorlar.

Birlik olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve israfa karşı birbirimizi uyaracağız. Böylelikle sahada göstermiş olduğumuz dik duruşu ekonomide de layıkıyla gösterebileceğiz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.