Hava Durumu

Dijital iletişimde dikkat edilmesi gerekenler

Yazının Giriş Tarihi: 22.07.2019 08:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.07.2019 08:42

İnsan yaşamını sürdürebilmek için iletişim kurmaya ihtiyaç duyuyor.

Yaptığı ticarette, ikili arkadaş ilişkilerinde ve daha nice durumlarda iletişim kurmadan davranış sergilememiz imkansız hale geliyor.

Durum bu olmuşken ticarette de yeni bir iletişim kanalı olan dijital iletişim son yıllarda popülaritesini arttırmış durumda.

Sektörel ve teknolojik dönüşümün meyvesi olarak karşımıza çıkan dijital iletişim, sektörel tutunmayı ve insanların internette geçirdikleri vakitleri nakit olarak kazanmak isteyen kobiler dijital iletişim kanallarını kuvvetlendirme arayışına giriyor.

Her sektörde olduğu gibi, dijital iletişim de kendi içerisinde dönüşüme tabi olmuş durumda.

Ancak burada asıl dikkate alınması gereken konu şudur ki, eline telefon ve bilgisayar alan herkesin bu amaçla hizmet verebileceğine inanmaya başlamasıdır.

Özellikle ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği bu dönemlerde her KOBİ kendi işini kendi halletme yolunu seçmeyi mantıklı düşünse de uzun vadeli bakıldığında maalesef dijital hesapların yanlış yönetimi yarardan çok zarar vermeye başlıyor.

Doğru kişiler ve yaptığı işleri gördüğünüz firmalara emanet edeceğiniz firmanız, her 10 saniyede 160 bine yakın instagram beğenisi yapan kitleden hak ettiği değeri görecek ve maddi yansımasını hayatınıza taşıyacaktır.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.