Hava Durumu

Yine booommm!

Yazının Giriş Tarihi: 30.06.2016 09:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 09:20

Saat tam olarak kaç bilmiyorum iftardan sonra oturduk muhabbet ediyorduk ki telefondan ard-arda "güvendeyim" diye bildirimler gelmeye başladı... Allah - Allah deyip deyip baktım ki patlatılmışız... Yaranızı tuz basmak istemem ama evet-evet yine her zaman ki gibi patlatıldık hem de Mübarek Ramazan ayı dediğimiz böyle bir ay içerisinde... İlk duyduğumda 10 Ölü vardı ve 26 yaralı, gece ilerledikçe ölü ve yaralı sayıları değişmeye başladı... Büyük başarı ne derseniz tabi ya bu eylemi yapan şerefsizler için çok büyük başarı. Şimdi ayaklarını uzatmış her ölü için kadeh kaldırıyorlardır. Allah sizin belanızı versin (inşAllah)
Canlı bomba... Lan senin ben..... Zaten bunu yapan insan dışı varlıkları diyecek bir şey bulamıyorum... Akıl dışı bir şey ya!...
Tarih'i hatırlamıyorum ama Emek Barış Mitingindeki patlamadan sonra "son patlama olmayacak" diye yazı yazmıştım. Satırlarımın arasında da şunu kullanmıştım; "1Kasım da seçim sonucunda HDP yenilecek ve bu kanlı eylemler kat be kat artacak hangi parti alır diye konuşmaya gerek bile görmüyorum çünkü AK Parti şuan alacak gibi. Sizlere HDP ye oy verin ortam da kargaşa çıkmasın demiyorum aksine asla ama asla HDP ye oy vermeyin ki bu Türk Milleti böylesine kendi milletim, kendi insanım dediği insanları hunharca katleden birini o meclise girmesin...
Neyse, şimdi HDP kazanmadığını da var sayarak birçok kanlı eylemler planlayacak ve bunu seçimlerden sonrada gerçekleştirecek. Tehditlerinin hepsini birer-birer gerçekleştirecek."  Yaa..! işte soysuzlar Kürt kardeşliğini ayaklar altına alıp insanları hunharca katlediyor, katletmeye de devam edecek. Ta ki devrim gerçekleşinceye kadar ki o zaman da sadece ara verilecek. ( Devrim konusunuda sonra söyleyeyim hepsini bir anda bilmeyin)
Kaçıncı oldu biliyor musunuz? Durun-durun ben söyleyeyim, siz zahmet etmeyin(!) 2015'deki patlamalar
1. 10 Ekim 2015'te Gar saldırısıyla cumhuriyet tarihinin en büyük terör eylemiyle Ankara sarsıldı, 17 Şubat günü Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarına yönelik, 29 kişinin yaşamını yitirdiği ikinci bombalı saldırının üzerinden 1 ay bile geçmeden, yeni bir terör saldırısı daha yaşadı.
2. 6 Ocak 2015 İstanbul Sultanahmet'te IŞİD militanı Diana Ramazanova Sultanahmet Turizm Şube Müdürlüğü'nün önünde elinde tuttuğu el bombalarını patlattı. Patlamada 1 polis memuru şehit, 1 polis memuru da yaralandı.
3. 20 Temmuz 2015- Şanlıurfa Suruç'ta yaşanan patlamada üzerinde bomba yüklü olan şahıs, bir grup gencin yaptığı basın açıklamasında kendini patlattı. 34 kişinin öldüğü saldırıda 103 kişi de yaralandı.
4. 2 Ağustos 2015 Ağrı Doğubayazıt'ta Karabulak Jandarma Karakol'una 2 ton bomba yüklü traktörle yapılan intihar saldırısında 2 asker şehit oldu, 24 kişi de yaralandı. Patlamada yüzlerce metre uzağa fırlayan parçalardan bile yaralananlar oldu.
5. 10 Ekim 2015 Ankara Garı'nda Barış Mitingi'ne düzenlenen saldırı, Türkiye tarihinin en kanlı bombalı terör eylemi oldu. Hain saldırıda 103 kişi ölürken, 48'i ağır 238 kişi yaralandı.
6. 12 Ocak 2016 Sultanahmet Meydanı'ndaki saldırıda 11 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.
7. 17 Şubat 2016 Ankara'da Genelkurmay Başkanlığı, kuvvet komutanlıkları ve lojmanlarının bulunduğu Devlet Mahallesi'nde bomba yüklü araç trafik ışıklarında bekleyen servis araçlarının yakınında patladı. 28 kişinin öldüğü saldırıda 61 kişi yaralandı.
Vee ne ilk nede son olacak olan İstanbul Atatürk Havaalanındaki patlama... Kaç kişi öldü, kaç kişi yaralı, kaç kişi korktu, kim ne biliyor adam akıllı olan bitenlerle... Neyse şunu da belirteyim ki bütün patlamadaki insanlara çok üzüldüm desem yalan olur, en basitinden "Barış Mitingi adı altında kendi adamlarını bile öldüren bu kadar kansızların arkasından ölecek kadar gidenlere üzülmedim, üzülmemde.
Allah Rahmet eylesin, Türk Milletinin başı sağ-olsun... Neyse siz biliyorsunuz yapılacak ne var bilmiyorum ama biran önce yapılsa çok iyi olur. Aslında benim aklıma bir fikir geliyor. Bütün askerlere emir verilsin sadece "vur" emri ve askerler elindeki bütün silahlarlar ile toplu bir temizlik yapsın. Üç gecede bu işi bitirecek baba yiğitler var, ben biliyorum ama işte kim neyi bekliyor ise artık...
Hadi bakalım saygılar...
 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.