Hava Durumu

Şehidim var iken

Yazının Giriş Tarihi: 10.01.2016 14:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.01.2016 14:12

Diline dolama Allah kelamını, yazma bu vatan için bir nağme.
Düşünme yarın ne olacak diye çünkü; Ne yağmur temizler senin günahını ne de kar, Şu kışlanın kapısında onca fidanları toprağa gömerken...


Gerçi kar yağsa her yeri beyaza bürüse ne olur, yer kan kokuyor... Toprak bile utanır iken o fidanları bağrına basmayı...


Neden mi? Benim annem evladının çorabını alıp yavrum diye kokluyor...


 Allah aşkına bana cevap verin, hangi anne eline çorap alıp, demeç verir, çocuğunun çorabına değer verir iken canından can gitmesi de neyin nesi? Kızmayın bana ya da kızarsanız kızın siz bilirsiniz neden mi?


 04.01.2016 da Ordulu şehit kardeşimin evini hanginiz gördü, kaç kişi bu haberi okuyup yazık dediniz. Eşinin tabutuna dokunup : "Hoş geldin aşkım, vatan sağ olsun, senin yerine oğlun gelecek" diyorsa benim bacım bu kış geçmez bu memlekete yaz gelmez, gelmemeli de.
 

Buna kim sebep oluyorsa, kim bu itlere çanak tutuyorsa, kim bu kansızlara yardım ediyorsa, savunuyorsa... Kan verilen bu bayrağa sen hala kelimeler ile savunuyorsan, geride kalanları düşünmüyorsan, çocuğu babasız, eşi kocasız, anneyi yavrusuz bırakıyorsan sana el kaldıran o soysuzun canı cehenneme... İçimde çok şey var ama olmuyor, yakışmıyor hiç bir kelime tarif etmiyor annemim yüreğinde ki acıyı, edemez de... Küfür yakışmıyor diyorlar ya , yalan!..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.