Hava Durumu

Kaçak Saray

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2015 18:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2015 18:38

Bir gün boyunca kaç saat bilgisayar başına özel işleriniz için oturuyorsunuz ve oturduğunuz da nerelerde gezinti yapıyorsunuz, neleri kazanıp neleri kaybediyorsunuz bilmiyorum ama en azından kendimden eminim. Kimin ne yaptığından ziyade paylaşılan bilgileri ve değişik şekilde olayları incelemeyi seviyorum. Misal; normalde yazımı yazıp bilgisayarı kapatıp diğer odama geçmiştim ki haberlerde "kaçak saray" lafını duydum... Aslına bakarsanız bunu çoğu siyasetçilerden duyuyordum ama nedense bugün farklı bir şekilde işledi benliğime...
Oturduğum yerden kalkıp Cumhurbaşkanlığı (http://www.tccb.gov.tr/receptayyiperdogan/yurticiziyaretler/4/) sitesine girdim ve oradan yapılan saray ile ilgili ne var ne yok incelemeye çalıştım. Saray haricinde ziyaret edilen ve diğer sekmenleri de incelerseniz eminim ki bu yazıyı daha iyi anlarsınız. Hemen sol köşe de "sanal tur" diye bir köşe var oradan tabiri caiz ise "kaçak sarayı" büyük bir ilgi ile baktım ki bakmanızı muhakkak isterim. Neden mi?

Şimdi ye kadar büyük önder M. Kemal den tutun Abdullah Gül' e kadar toplam da 11 Recep Tayyip Erdoğan 12... Sayın önderimize diyecek hiç bir sözüm yok ama özellikle İnönü ve Gürsel ne yaptılar ya ne yaptılar?

İnönü paranın üzerinde ki Atatürk resmini kaldırıp nefsine yenilmekten başka, milletin elindekileri alıp bir yerde toplayıp onları çıkan yangında kaybetmekten başka, mecliste Menderese idam etmesini sağlamaktan başka, ne?

Cemal Gürsel'i zaten bir gün ayrıca kaleme almayı baştan sona yaptıklarını teker - teker yazmayı çok istiyorum (zamanı gelecek)

Gelelim yine kaçak saraya belki haklısınız bu kadar Fuzuli olmamalıydı ama bir izleyin, bakın etrafınıza Türkiye ye gelen birinin o sarayı gördüğünde 'helal olsun' dediğini hisseder gibiyim. Kimin parası ile oldu lafını hiç açmayın çünkü daha 90 küsur insanın öldüğü Ankara Garında ölen yakınlara tazminat artı maaş bağlan-mış onları kimin parası ile ödeyecekler ilk önce onun cevabını verin. Bu ülke de onlarca gazi, şehit ailesi mağdur durumda...
Neyse nerede kaldık, "kaçak saray"! Kaçak mı gerçekten yoksa bunu yapmaya ne aklı ne de fikri yetmeyenlerin uydurdukları birer düşünce mi?

Söyleyin ya çekinmeyin harbi den de kaçak bir saray mı?

Şimdi çoğu bu yazıyı okuyan insan diyecek ki bunu yazan kesin AK Partili... Yok, arkadaş yok AK Partili olduğum için değil ben sadece geçmişte olanları biliyorum hepsi bu ayrıca bu ülkeyi batırmayı çalışanlar da belli, değil mi?

Ah gari ah! Dedem anlatır nenem arkasından söze karışırdı "Bana anam tembih etti, elin sola giderse hakkımı helal etmem diye". Ne gördü, ne yaşadı da öyle dedi merak ediyorum...
Ama şunu söyleye bilirim ki Türkiye ye kazandırılan yeni bir eser İnşallah sizlerde siyasetten uzakta saraya bir yapıt olarak bakmasını bilirsiniz.
 

Not: Beni siyaset yazılarım konusunda uyaran kardeşlerim korkuyorum! Sarayın adı "kaçak saray kalacak diye. O yüzden kalem kırılmayınca, bu boyuna düğüm atılmadığı sürece yazamaya devam...

 

Saygılar

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.