Hava Durumu

Omurgalı davranış

Yazının Giriş Tarihi: 26.03.2019 07:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 07:01

Senatöre yumurta atan genç, işgalci ABD başkanına ayakkabı fırlatan Iraklı gazeteci, İsrail buldozerin önüne dikilen genç kız; barış güvercinin kanatlarında gelmeyecek mücadele ile gelecek, zalimler topluluğuna diklenme ile gelecek, gayret sonrası gelecek...

Yeni Zelanda Başkanı'nın Cuma günü ezanı TV'de canlı olarak vermesi takdire şayan bir davranış; böylelikle barışın kuru bir söz değil ciddi eylemler topluluğu ile geleceği ve teröre topyekûn karşı durmakla engellenileceğini gösterdi Bayan Başkan. 

Terörü besleyen, terörle beslenen terörist devletlerin hoşuna gitmemiştir bu davranış. Vakıa senatör yumurtayı yedi! Fransa Başkanı da sarı yeleklilerden bir yumurta darbesi almıştı!

Eylemi küçük görülse de büyük cesaret isteyen davranışlar bunlar; karınca Nemrut ateşine su taşımakla safını belli ediyor.

Omurgasız suskun topluluklar oldukça terör cesaretini yitirmeyecektir; azgın asrı azgın terörü azmanlaşmaya devam edecektir.

Çanakkale ruhlu Eren Bülbül; terörün ummadığı çıkış, hesap yanılması.

Haçlı ordusu varsa hilal ordusu da var; ölmeyen ruhla kıyamete kadar mücadeleye devam.

Umar mıydı terör ordusu Yeni Zelanda devlet TV'lerinde ezan okunsun; ters köşeye yatma böyle olmalı, İslam'a olan ilginin artması; öfkelerinden kuduruyor olmalılar.

Çocuk Musa ve Firavun'un sularda boğulması; kim güçlü, kim aciz? Zamanın akışı bu hakikat duruşunu değiştirememiş ve şimdiden sonra da değişmeyecek.

Safını karınca misali belli edenler suyun karşısına çıkmaya daha yakınlar, diğerlerinin akıbeti boğulmak.

Teknoloji güç silah; bir uzay mekiğine kuş girmişti de kalkamamıştı!

www karınca olup karışırsa o silahlar kendine döner, terör seni alnından vurur. Nemrut'un akıbeti unutulur bir akıbet değil.

Çocuk öldüren Firavun, camiye saldıran canavar; bir damla deniz olur boğar, bir nefes sıkar nefes verdirmez.

Senatöre yumurta atan genç safını belli eden bir yiğit davranış sergiledi; güvercinler bir gün ansızın geliverir, ağızlarında zeytin dalı mı olur, sizi boğan bir damla su mu olur onu zamanla göreceğiz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.