Hava Durumu

Teneffüs bitti

Yazının Giriş Tarihi: 30.09.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.09.2019 07:30

Alıp gitmek vardı başını başka diyarlara.

Dalıp da maziye bakınca anılara, iyi izler bulundurmak güzel dedim be! Dostlar da deyince "sende başını alıp da gitme ne olur" etkilendim doğrusu.

İnsan olarak var olan sorumluluklarım engeldi. Nereye gidebilirdim?

Zaten gidenlerin yerini başkaları almıyor muydu? Telaşa gerek yok, her şey de dünya da kalıyor, bildiğim kadarıyla.

En kolayı gitmek, "besmeleyi çek bakalım, Hasan" dedim aynaya bakarak.

Bu güne dek belki de beş bin kişi ile iş ilişkim oldu. Kimisine ağabey, kimine kardeş, kiminin de akranı idim. Beş bin kişiden beş kişi çıkmadı çok şükür dedikodumu yapıp etimi yiyecek.

İyi izler bırakacak, güzelliklerden bahsedecek, doğru bildiğini söyleyecek, adil olanı ortaya koyacak güzel insanların dili, sesi, mazlumların umudu olmaya devam dedim. Adalette hakkını bulamayan haklıların yanında olmak da bir görevdir kanımca.

Giderek sevgi ve şefkat yoksunu olduğumuz toplumumuzda insanların güzel bilgiden haberdar olmaları elbette hakkı.

Bursa Hayat Gazetesi sayfalarında Pazartesi ve Cuma haftada iki kere buluşacağız.

Siyasi, iktisadi, ahlaki, kamuyu ilgilendiren güncel yazılarımızla Bursa'ya, ülkemize, insanlığa faydalı olmaya gayret edeceğiz.

Yazılarımın yayınlandığı gazete adında "Bursa" şehrimizin ismi geçmesi bana ayrıca bir onur verdi.

Bir diğer keyif duyduğum bir konu ise yıllardır dostluğum bulunan, gençlik yıllarımızda birlikte siyaset yaptığımız Nazım Maral bey. Yayın hayatında sürekli yükselen ivmesiyle Bursa Hayat Gazetesi'nin en büyük etkeni olduğunu düşünüyorum kendisinin. Tabi ki başarılı bir ekibi var gazetemizin. Başarılı ekip ile zamanla daha yakından tanışacağız. Birlikte ekip olacağız.

Belki ilk, belki de son sözü söyleyen olacağız. Bu çok önemli değil, doğru sözü söyleyen olmaya burada da devam edeceğiz. Yiğidi elbette öldürmeyeceğiz amma hakkını her daim vereceğiz, inşallah. Tüm dünyada adil paylaşım olsun isteyeceğiz yazılarımızda. İğneyi kendimize çuvaldızı başkalarına saklayacağız. Sezar Sezarlığını bilecek biz de haddimizi.

Sezar haddini bilmez ise biz gerekeni yapacağız tabi ki!

Mazlum coğrafya insanlarının yanaklarından sevinç gözyaşlarının ineceğini görme umudumuzu hiç yitirmeyecek, atılması gereken taşları ebabil misali atmaya devam edeceğiz, satırlarımızda.

Bizi bilen bilir bilmeyen de kimlik vermeye çalışmasın lütfen, bilmeyenlere yardımım olsun. İyinin, doğrunun, faydalının, adaletin tesisi için ben varım arkadaş haberin olsun.

İnsanlığın hakkı olan huzur, barış ve refahı için var olduğumuzu Rabbim unutturmasın.

Hem şahsımız, gazetemiz, Bursamız, ülkemiz, ümmetimiz ve tüm insanlık için başlangıcımızın hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.