Hava Durumu

Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği Bursa da hazır

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.12.2019 07:30

Bursa güçlü bir iş insanı oluşumuna daha kavuştu.

Çağırıldığında gelmek, verilen görevi yapmak ve sonrasında raporunu vermek.

MİSİAD Bursa yönetimi kısa sürede bu unsurlar sayesinde adeta bir birine kenetlenmiş.

Kenetlenmenin ardından genel başkanın katılacağı bir program hazırlandı.

Genel Başkan Feridun Öncel ile Bursa da yapılan etkinlikler oldukça doluydu. İlk önce il başkanlığı açılışı yapıldı. MİSİAD Bursa il binası Nilüfer Odunluk mahallesinde mevkisi güzel bir yerde düşünülmüş.

Şube açılışına kimisi çelenk göndermiş kimi de bizzat gelmiş. Mustafa Bozbey ise açılışa katılan isimlerden oldu.

Açılış sonrası Parkora AVM'deki tanıtım toplantısına geçildi.

Mio Bianka isimli mekanda özel hazırlanmış 200 kişilik bölümde programa başlandı. Bir müddet sonra yer açmak mecburiyetinde kalındığını gözlemledim. Katılımcılar hazırlanan bölüme sığmadı.

Misafirlere mütevazi bir ikram verildi. O esnada Genel Başkan Feridun Öncel de tüm mütevaziliği ile salona girdi. Salondakiler ayakta alkışladılar. Belki de hayatında ilk kez gördüğü insanlar Öncel'in nezaketine, gönül insanı olmasına şahit oluyordu.

Açılış konuşmasını Bursa Şube Başkanı Erol Taşcı yaptı.

Tüm katılımcılara 'hoş geldiniz' ile başlayan konuşmasını yönetimdeki kadrosuna neredeyse teker teker 'teşekkür' ile bitirdi.

Erol Taşcı Bey'e görev bir süre önce verilmiş. Her topluluğa ulaşabilinecek bir yönetim oluşturmuş. Yönetimde holding yöneticisi de küçük esnaf da yer almış.

Katılan davetlilerin anonsu sonrası, bir engelli kardeşimize tekerlekli sandalye takdim edildi. Takdimi Feridun Öncel gencin ailesine yaptığı esnada salonda duygulananlar oldu.

Engelli gencin hediyesi verildikten sonra MİSİAD İl Başkanı Erol Taşcı temsili verdikleri tekerlekli sandalye çalışması projesinin 200 adet olacağını ve çeşitli sosyal projeler için yönetimde komisyon oluşturulduğunu vurguladı.

Tanıtım toplantısına MİSİAD genel başkan yardımcıları, bölge başkanları, il başkanları katılım sağladı. Sorumlu oldukları bölge olduğundan kendilerine bir selamlama konuşması verilen Marmara Bölge Başkanı Kadir Yücelbaş, MİSİAD'ın misyonundan bahsetti. Ahilik müessesini devam ettirmek niyetinde olduklarını vurguladı.

Bir isim daha vardı ki tüm dünyada sevenleri var. Sultan 2. Abdülhamit Han'ın torunlarından Nurahan Osmanoğlu. Osmanoğlu'nun MİSİAD ailesinde bir de görevi bulunuyor. Nurahan Osmanoğlu Marmara kadın kolları bölge başkanlığı yapıyor. Selamlama konuşması sonrası aldığı alkış Osmanlı'nın nasıl da sevildiğinin güzel bir örneği oldu.

Genel Başkan Feridun Öncel kürsüye davet edildi.

Mütevaziliği kürsüde de devam ediyordu Öncel'in. Kısaca yaptığı konuşmasında MİSİAD ailesinin 34 ülkede ve tüm yurtta hizmet eden büyük bir oluşum olduğunu sürekli yeni görevlendirmeler ile MİSİAD ailesinin genişlediğini ifade etti.

Konuşmasını tamamladığında genel başkana MİSİAD Bursa yönetiminde yer alan Ayşe Duban'ın hazırladığı Feridun Öncel isminin yazılı olduğu Türk Bayrağı motifli filografi eseri İl Başkanı Erol Taşcı ve İl Başkan Yardımcısı Girol Kalaycı tarafından takdim edildi.

Katılımcılara MİSİAD Bursa yönetim kurulu takdimi yapıldı ve sonrasında toplu resim alındı.

Bursa MİSİAD yönetiminin sağlam adımlar atarak Bursa'ya değer katma fikriyatı ile yoluna devam edeceğini ifade eden Genel Başkan Feridun Öncel'in elini kaldırdığı İl Başkanı Erol Taşcı ve ekibine çıktıkları yolda başarılar diliyorum.

**      

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.