Hava Durumu

Dikkat penaltı olabilir!

Yazının Giriş Tarihi: 10.12.2016 21:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 21:04

Bursaspor Spor Toto Süper Ligin 14. haftasında Bursaspor Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.
Vodafone Arena'ya misafir olan Yeşil Beyazlı taraftarlar besteleriyle tüm stadı inleterek kulakların pasını sildi.

Bursaspor beklendiğinin üzerinde savunma gücüyle maçın ilk dakikaları itibariyle kalesini iyi korudu.

Batalla'nın kontrolüyle devam eden pozisyonu Del Valle yetişti,Deniz topa hamle yapamadı pozisyon boşa çıktı.

Bursaspor'da savunmanın sağ tarafı açık kaldı.

Topa hakimiyetini hiç kaybetmeyen taraf ilk yarı sonuna kadar Beşiktaş oldu.

HAKSIZ REKABET... HAKSIZ PENALTI...

Bursaspor'un defalarca haksızlıklara uğratıldığı Ligde bugün bir kez daha gördük ki bedavadan mağlup ediliyor. Alınlarının aklarıyla oynayıp ter döken  futbolcular bunları haketmiyor. Şehrin sevdasına armanın aşkına mücadelelerini sürdürürken bu tür hamleler insanı futboldan soğutuyor.

YATACAK YERLERİ YOK!

Bursaspor'u bıkmadan Ligde tutmak istemeyen hakkını yiyen her kim var ise vicdanları rahat olmasın. Huzurlu uyku uyuyamasınlar. Harun Tekin'e yapılan hamleye ne oldu? Adamın ayağına bastı farketti ve basmaya devam etti. Sarı kart gören taraf iki kişi oldu. Kırmızı kartlık bir hareketti. Anadolu takımı ve Bizans takımı diye ayrım yaptıklarında futbol katili oluyorsun. Peki haksız rekabetlere ne demeli? Neden bu kadar çileyi hep Anadolu takımları çekiyor...

Bunun hesabını kimse sormuyor. Beşiktaş'a kırmızı kart verilmez diye bir kural varmış gibi hareket eden kişiler... Bu haksızlığı savunan tarafsız bakmayı bilmeyen fakat tarafsız bakıyormuş gibi hareket eden futbol katilleri... Olan taraftara ve onca verilen emeğe oluyor. İnsanı futboldan soğutuyorsunuz. Futbolun asıl katili sizlersiniz. Göremeyen görmezden gelen her kim varsa futbolun katili onlardır... Sizlerin yatacak yeriniz yok.

 13 maçta 9 kez penaltı kullanan Beşiktaş... Bursaspor gibi onuruyla mücadele eden bir takımda böyle galibiyetler alması çokta şaşırılacak bir durum olmadı tabi! Bir haftayı daha hakem eşliğinde kapatmış oldular.

Avrupada 6 Türkiye'de penaltı! Helal olsun...

1. YARI 10 NUMARA 2. YARI VASAT BURSASPOR!

İlk yarıda kalesini büyük mücadeleyle koruyan Bursaspor ne yazık ki 2. yarı da beklenenin altında performans gösterdi. Hamza Hamzaoğlu oyuncu değişikliği için bekletirken her zaman ki gibi saç baş yoldurttu. Merter'e 85 dakika tahammül etmesi de cabası.Son dakikaları kıl payı değerlendiren Bursaspor Emre Taşdemir'in golüyle skoru 2-1'e getirdi.

DEPLASMAN KRALI BURSASPOR

Bursaspor İstanbul'a 40'tan fazla araçla hareket etti. . Kendisine ayrılan bölümü hınca hınç dolduran yeşil beyazlı taraftarlar adeta Hatrick yaptı. Sizlerin hakkı ödenmez.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.