Hava Durumu

Yok artık! Kömür derken?

Yazının Giriş Tarihi: 05.03.2017 09:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.03.2017 09:53

Vatanın önünde siper olan gencecik bedenler değil de vicdanınız mı?... Bu ne acı bir durumdur. Beyaz TV programına konuk olan (Sayın) Melih Gökçek'in konuk olduğu 'Dinamit' programında şehitlerimize... Ağabeylerimize... Kardeşlerimize hatta babalarımıza 'Kömür' sıfatıyla KJ kullanıldı.
Baya baya bunu hazırlayanlar,yazanlar durumun içler acısı halini fark etmez iken orada ki Sayın Gökçek'e sormak istiyorum dilinizin ikrarı mı gitti?

Benim bildiğim 'Kömür' kelimesi en fazla, sözü geçen arkadaş ortamlarında insanların birbirlerine karşı kurduğu lakaplardan bir tanesi olarak söyleneceğini düşünüyorum ancak!..

Beyaz TV, Gökçek'in 15 Temmuz darbe girişimini yorumladığı sırada, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan özel harekatçılar için '52 Özel Harekatçı kömür oldu' KJ'si kullandı.

BÖYLE BİR SKANDAL OLABİLİR Mİ?

Eskiden şehitlerimize verilen değer daha fazlaydı onlara 'Kömür' demeye düşman bile cüret edemezdi. Bu KJ yayınlanana kadar neredeydiniz? Birilerinin ekmeğine neden bal sürüyorsunuz?

***

Kömür değil... Vatan uğruna Allah yolunda şahadete erenlerdir onlar.

Programda konuk olan Melih Gökçek ise: "Ben atılan bombanın verdiği hasarın büyüklüğünü belirtmek için 'oradaki her şey bombanın tesiri ile yandı ve kömür oldu' dedim. Şehit ailelerinden özür diliyoruz. Bu KJ'nin verilmesi büyük bir hata. Bunun hesabını soracağız." şeklinde açıklama yaptı.

Ben Sayın Gökçek'in yayın esnasında tepki verip olaya müdahale etmesini beklerdim. Eleştirmesini değil. Orada konu 15 Temmuz ise şehitlerimiz üzerinden bilançonun bu hale getirilmesine hangi vicdan dayanır ki... Silinmez bu hafızalardan. Unutulmaz bazı hatalar ne yazık ki...
Çocukları ve hanımları, yüreği kaldıramayan herkesi ekrandan kaldıralım deyip FETÖ'yü iyi tanımak adına böyle bir yayını kabul etmiyorum.

Zaten bu millet neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

İbreti alem için bu öldürülen PKK itlerinin fotoğraflarını yayınlarken çoğu yayın kanalları ve haber portalları fotoğrafları buzluyor. Ama göğsünü bizler için kurşunlara siper etmiş yiğitlerin cansız bedenleri fütursuzca hafif buzlu bir şekilde ekrandaydı. Bunun sağlıklı bir karar olmadığını kime sorsan söyler. Orada yüreği dayanmayanları ekran başından alalım demenin anlamı yok.

Çünkü Türk milletinin hiç bir ferdinin bu kareleri yüreği kaldırmaz.

Her şeye tamam,her yere kadar tartışalım ama burada el ele olalım. Ne acı ki bazı programlarını zevkle izlediğim bir TV kanalı aptalca bir şekilde geliyor şah damarından vuruyor...

Elbette ki kapatılsın diyeceğim. Evetçi de olsan, hayırcı da olsan buna tepki göstermek insani bir gerekliliktir, partici olmana gerek yok.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.