Hava Durumu

Tek değişen tarih ve sezon mu? 

Yazının Giriş Tarihi: 13.08.2017 16:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.08.2017 16:07


Spor Toto Süper Lig heyecanı Başakşehir ve Bursaspor maçı ile başladı. 
Zorlu günlerden geçen ve kendine her zaman umut aşılamaya çalışan, taraftarın kendisinden çok daha fazla beklenti içerisinde olduğu Bursaspor bugün umutları hayalleri dengede tutmaya çalıştı. 
Maça dakikalar kala ilk 11 açıklayan Yeşil Beyazlılar, takımda yeni teknik direktörü Paul Le Guen ile Lige başlamanın heyecanı ile karşı karşıya kaldılar. 
Şöyle bir ilk 11'e baktığımız zaman, 
Takımımızın Başakşehir karşısında,
"Harun-Barış-Titi-Ekong-Aziz-Badu-Agu-Pablo-John-Stancu-Deniz" idi. Burada Deniz ile Kubilay arasında değişim yapılabilirdi. 
Transfer dönemi için epey geç kaldık. Yönetime bu yüzden de öfke duymuyor değilim... 
Sezona geçen senenin eksiklerini kapatarak başlamak gerekirken ne yazık ki sahada geçen seneyi al bugüne yeni sezona yerleştir gibi bir hal vardı. Değişen tek şey sezon mu yani? 
Artık daha da geç kalmak takımı dibe çekecektir. Derhal transferler gerçekleştiril eli. Öbür yandan şu an ki kötünün iyisi olarak gördüğüm hale bakarsak Bursaspor'da Umut var. Başakşehir güçlü bir takım. Ligin ilk maçı olmasına rağmen yine iyi mücadele edildi diye düşünenlerdenim. 
Kanat transferi ile santrafor lazım defansın yorulması gerekiyor. Alanya maçına kadar eksikleri kapatmak gerekiyor. Kanata yetişen iki futbolcu şart. Geçen sene neredeyse küme düşüyorduk, bu sezon ki rahatlığınız neden? Deniz zaten Allaha emanet geçen sezon ne ise bu sezonda aynı şekilde devam ediyor. Adam ayakta duramıyor resmen. Alay eder gibi futbol oynuyor topu ayağında bile tutamıyor. Geçen sene ki açıklar bağırıyor görün bunları. 
Kubilay ve Stancu ile olmaz bu işler. 
90 dakika boyunca düşmedik kanat santrafor forvet ile süper oluruz. Biraz sabır diyorum... Köstek değil Bursaspor'a her zaman desteğiz. 
Le Guen ile güzel günler 
Bu takıma inanan güvenen ve gerçekten başarılı olması için didinen insanlar lazım. Le Guen bu serüvende takım için iyi bir isim olacağa benziyor. Dünkü maçtan sonra ki açıklaması beni sevindirdi açıkçası. "En büyük eksikliğimiz uyum Taraftarlarımız iyi bir takım hak ediyorlar. Bugün taraftarlarımız için üzgünüm. Söz veriyorum güzel günler yakın." şeklinde açıklamalar yaptı. Bu takımı ve taraftarı öncelikli düşünmesi güzel bir şey.
İnanıyoruz Hocam, size ve takıma! 
 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.