Hava Durumu

Şampiyonluklar çok güzel

Yazının Giriş Tarihi: 17.05.2016 09:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 09:24

Sakarya'daki Dörtlü Finaller'in finalinde Bursaspor, Samsun BŞB Anakent'i yenerek adını 1.Lig'e yazdırması çok önemliydi. Çünkü koca bir sezon verilen emeğin karşılığını şampiyon olarak almak gerekiyordu.

Taraftarların desteğiyle Potanın Timsahları, yılar önce Sakarya'da Süper Lig'e veda ettiğimiz aynı gün zor da olsa bunu başardı. Hepsini yürekten kutluyorum. Kötü geçen bir sezonda onların bu şampiyonluğu yüzümüzü güldürdü.

Tabiiki Voleybolcuların, U21 Takımının ve Masa Tenisi'nin de şampiyonlukları bizleri sevince boğdu. Hepsini tek tek kutluyor ve yeni sezonda daha büyük başarılar elde etmelerini bekliyoruz.

Bu sezon farklı branşlarda gelen başarıları futbol takımımızda göremedik.

Çünkü 2 yönetim ve 3 teknik adamla geçen zorlu maratonda tam hedefe ulaşacağımızı zannettiğimiz anda Beşiktaş ve Akihsar yenilgileri lige erken havlu atmamıza neden oldu.

Bir sezon böyle geçti.

Şampiyonluk yaşamı bir takım ve kente yakışmadı ama diyeceğimiz bir şey yok. İnşallah gelecek sezon bunu telafi edeceğiz.

Ligin son maçında yarın küme düşmüş Mersin İdmanyurdu'na konuk olacağız.

Kadroda önemli eksiklikler var. Kimileri sakat kimileri de Torku Konyaspor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşüp en azında gençlerin forma giymesini istemiş olabilirler.

Hamza Hamzaoğlu'da Bursa camiasının ısrarla kadroda görmek istediği gençlerle maça mecburen çıkacak.

Başka alternatifi yok çünkü.

İnşallah bu gençler kendilerine güvenenleri mahçup etmezler.

Ve 3 puanla Bursa'ya dönüp 6 maç sonra camiayı mutlu ederler.

Ekonomik sıkıntılara rağmen Başkan Ali Ay ve ekibi yeni sezonda ses getirecek bir Bursaspor kurmalı. Gönderilicek isimlerin yerine direk katkı koyacak transferler mutlaka yapılacaktır. Altyapıdan gelecek yıldız adaylarıyla çok iyi bir kadro kurulacağına inanıyorum. İnşallah öyle de olur.

Çünkü gelecek sezon taraftarın başı dik olmalı...

Bursaspor'un sevgisi bir ömre bedel..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.