Hava Durumu

Şamar oğlanı Bursaspor!

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2017 09:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2017 09:53

Evet tabiri caizse 'Bodoslama' konuya giriyorum. Sevgili Bursaspor yönetim üyeleri sizler bu camianın içersinde neden varsınız? Anadolu takımının çöküşüne sebebiyet vermek için mi? Yoksa yükselmek için mi? Sizlerin var oluş sebebi nedir çok merak ediyorum.

Bir şahıs da çıkıp yüreğe su serpecek bir açıklama yapamıyor. Neyin açıklamasını yapacaksınız ya gerçi vaziyet ortada. Bu işi bilmiyorsanız rica ediyorum bırakın. Bursaspor büyük bir camia diye diye buralara kadar geldik. Kaybettik dört elle sarıldık. Daha çok sevdik. Zamanında Bursaspor kümeye düştüğünde de biz Bursasporluyduk o zamanlar kümeye düştük amma 40 puanımız vardı. Bu yıl o rakama dahi yaklaşamadık. Bursaspor Anadolu'nun kalbi olarak bunları hak etmiyor. 4-0 ne demek kardeşim! Baktığın zaman Bursaspor zaten Bursaspor gibi oynamıyor. Bu kadar ürkeklik kırılganlık mahalle maçlarında bile yok. Bu üst üste alınan yenilgiler vs. vs... Bursaspor'un gördüğü zulmü başka gören yok. Son sekiz maçta sadece 1 puan aldık. İlk yarı şimdiye oranla biraz daha iyi. Yoksa şimdiye kadar çoktan kümeye uçmuştuk. Takımda koşan yok kanat yok! Yokta yok... Saymakla bitmez. Bundan sonra kümeye düşmediğimiz için sevineceğiz bence. Aaa ama tabi düşmezsek!

Nerde performansı minimumun altına düşmüş efor sarf etmekten korkan kişiler var hepsi bizde. Ayaklarına prangalar vurulmuş gibi bir halleri vardı sahada. Zaten pozisyon yapıp en azından şut çekebilseydiler şu an bu durumda olmazdık.

SORUN HAMZAOĞLU DEĞİLMİŞ!

Zamanında Hamzaoğlu istifa istifa istifa diye tribünlere çağrıldı. Eee şimdi baktığında daha vasat haldeyiz. Her giden bırakıyor ardından yanlışlar. Mesela Şenol Güneş Teknik Direktörüyken de öyleydi. Konuya hakim olanlar anladı bile!.. Demek ki sorun Hamzaoğlu değilmiş!

Batalla ve Harun Tekin'i bilhassa ayırarak söylüyorum. 28'lik puanın ilk temelleri sizlersiniz. Bursaspor otobüsüne yapılan saldırıyı da asla doğru bulmuyor taraftar arkadaşlarıma biraz mantıklı bakmasını olayın Harun Tekin ile ilgisi olmadığını hatırlatmak istiyorum. Bu adamı başlara taç yapıp sonra yumruklayamazsınız. Lütfen nankörleşmeyin. Efsanemiz Pablo Batalla ve Harun Tekin Bursaspor için yürekli isimler rica ediyorum bu yanlışı bu hatayı düzeltin yok edin. Bir derdin içersinde bin dert açmayın. Şikayetlerimizi öfkemizi kırıp dökerek değil farklı yollardan dile getirelim... 

ŞAMAR OĞLANI

Bu durumlara sebebiyet veren baştan sona kim var ise ömür boyu vicdanları onları rahatsız etsin. Şamaroğlanına çevirdiniz güzelim takımı. Sallansakta yıkılmıyorduk el birliği ile dipteyiz. Tebrikler!  

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.