Hava Durumu

Özlenen günler yakın

Yazının Giriş Tarihi: 28.08.2018 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 07:29

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Atkiker Konyaspor'a konuk olan Timsah 1-1 berabere kaldı.
 

Son iki sezondur zor günler geçiren Bursaspor'da Samet Aybaba'nın gelişiyle güzel işler oluyor.

Gözle görülür hırs var, kazanma isteği var. Ama bir de göze çarpan bariz eksikler var. Bu durumda kanayan yaralarımızı Aybaba'ya uyum sağlayarak kapatmalıyız.

Yönetim imam gibi bildiğini okumayı bırakıp, Bursaspor'un çıkarına işler yapmalı. Özellikle transfer konusunda.

AYBABA ÇOK İYİ İŞLER BAŞARACAK

Barış'tan defans, 18 yaşında Burak'tan sağ bek çıkartarak ciddi bir karara imza attı. Bu yüzden Samet Aybaba'ya ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Geldiği günden bu yana 'takımdaşlık' vurgusu yapan Aybaba, bunu başarmış gibi görünüyor.  Golden sonra Aytaç Kara'nın timsah yürüyüşü yapması tüm takımın da buna katılması bir göstergeydi. Takım içi uyum harikaydı.

ŞİMDİ SIRA YÖNETİMDE

Çok hatalar yapıldı. 800 bin Euro'ya Titi'yi satıp yerine kimseyi koyamazsan bu yönetim başarısızlığıdır diye düşünüyorum ben. Samet Aybaba gibi gençlere önem veren takım içerisinde otoritesini koyan bir hoca varken takımın başında, artık yönetimin de kesinlikle buna ayak uydurması gerekiyor. Mesela Doumbia hocanın istediği bir santrafor. İstatistikleri de gayet iyi. Burada yönetimin hırsını, tavrını ve isteğini göstermesi gerekiyor. 3 maçtır görüyoruz ki Bursaspor'da pivot santrafor olsa 9 puan kesinlikle kaçınılmaz olurdu. Şu an Furkan'ın yerinde Poko alınmış olsaydı çok iyi bir orta sahamız olurdu. Ah vah etmek yerine akıllı işler yapalım.

AZİZ'SİZ OLMAZ

 

Takımın adeta kurtarıcısı gibi bir pozisyona gelen Aziz Behich, yeteneklerini sırayla gösteriyor. Son günlerde Aziz'in PSV'ye gideceğine ve görüşmeler sürdüğüne dair haberler düştü. Fakat Aziz olmazsa bu takımı kim kurtaracak? Behich, 'çok mükemmel kaleci' Harun Tekin dediğimizden bile daha sağlam toplar kurtardı. Onsuz şu evrede olmaz. Tam çizgide kurtardıkları özellikle. O giderse yeri çok kolay dolmaz ve bu kadar sağlam olamayız diye düşünüyorum. Çünkü kaleye gol girmedikçe takım hücum için her şeyini ortaya koyuyor.

Özetle Yönetim uyuma, Aybaba'ya sahip çık. Ayak uydur. Gerisi gelecek. Güzel günler göreceğiz. Özlenen günlere geri döneceğiz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.