Hava Durumu

O kadar ucuz ki ölüm...

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2016 10:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2016 10:56

Beklemekten başka bir şey yapamamanın verdiği çaresizlik... Ahlar Beddualar gözü yaşlı analar... Ah nasıl kavrulur şu yürekler. Ölüm Hak hakta... Bu 'Kalleş' saldırıyı ellerini kollarını sallayarak nasıl yapıyorlar! Dal kesin be... Baş kesin be! Şu saldırılara ne olur 'Dur' deyin be!.. Tesadüfen yaşıyor gibiyiz artık. Huzur kenti olarak adlandırdığımız Kayseri Erciyes... Senide kana buladılar!

Hain terör lanet yüzünü bu kez Talas Yolu-Erciyes Üni. Kamp. yanında gösterdi. Yine yandı yürekler. Önce polise, şimdi askerlere... Çarşı iznine heyecanla çıkan 14 kınalı kuzuya kıydılar! 14 CAN... 14 NEFES... 14 FİDAN... 14 ananın sessiz çığlığı... Nasıl bir acı bu Allahım!  Masum canları giderek yitiriyoruz.  Alışmayacağız diyoruz, ama alışıyor muyuz yoksa!

Analar babalar zorluklarla çocuklarını büyütüp askere, okula gönderiyor KALLEŞLER ise gelip öldürüyor. Kana bulanmamış ne sabahımız kaldı ne de akşamımız. Bu namussuz saldırılar daha ne kadar devam edecek?  Ölümler bu kadar ucuz olmasın...

14 askerimiz şehit... Geride sevenleri sevdikleri  aileleri kaldı, hayalleri kaldı...Gözü yaşlı kalan annelerin gözyaşları acıları üzerinizde olsun!

İzine çıkan askere, elinde kitabından başka hiç bir şeyi olmayan öğrenciye saldıracak kadar ALÇAKSINIZ... ŞEREFSİZSİNİZ... SOYSUZSUNUZ...

İDAM GELSİN

Teslim olan teröristleri dinleyip salıvermeyelim 'O da bir insan' gözüyle bakmayalım! Bunlar vicdanın gramını bile hak etmiyorlar.  Onlara sahip çıkmak bize hiçbir şey kazandırmaz. Onlar masum canlarımıza kıyarken bir an bile düşünmüyorlar. İbret-i alem için idam gelsin üçü beşi asılsın! Bir de o zaman görün bu it sürülerini... Bizim artık düşman kanına ihtiyacımız var! Acımak yok! İntikam ise intikam... İdam bir gelsin 6 ay'ı bulmaz bizde de terör biter.

EY PKK!

Türk milletine bugüne kadar hiçbir hain diz çöktürememişken, sende kimsin!  Şimdide başaramayacaksınız. Bu Türk milletini korkutamayacaksınız! Yılmayacağız her gün daha çok doğacağız bir ölüp bin doğacağız...  Elbette bu topraklardan yana yakıla def edileceksiniz. İçimizde ki hainler... Bizden teröriste haber götüren vatan hainleri... İlk sözüm siz içimizde ki şerefsizlere!

 Sizler ancak bunu başarırsınız işte ölümünüz böyle basit oluyor. Beter olacaksınız! Hele bir idam gelsin şu güzel ülkeme. İbret-i alem için hepinizi asacağız!

Biz korkak değiliz ki saklanalım, biz siz gibi çakal değiliz ki kaçalım, biz siz gibi kahpe değiliz ki sırtından vuralım. Biz TÜRK'üz kardeşim.

Dağda hayvanlar gibi yaşayıp yenilgiye uğratamadıkları aslanlarımıza yiğitlerimize en savunmasız anda saldırmak anca o kalleşlere yakışırdı. Kandan beslenen herkese lanet olsun. İnsanlığını kaybetmişler için söylenecek hiçbir şey yok aslında.

Başımız sağ olsun...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.