Hava Durumu

Minik Ceylin, Ceylin'im, Ceylin'imiz...

Yazının Giriş Tarihi: 18.06.2017 09:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.06.2017 09:48

Irmak... 4 yaşındaki Irmak'ı öldürüp gömdüler. İfadesinde, "Çocuğu eve getirdim. Tecavüz ettim. Elimle boğdum. Yaşıyordu, sonra kemerle boğdum. Sonra da çuvala koyup gömdüm.."

Eylül...  Eylül'ün ise katil zanlısı gece gündüz yapılan aramalara katıldı. Yetkililer" Arama çalışmaları sırasında şüpheli, dikkat çeken garip hareketler yapıyordu. Bir ara 'Dün buradan arkasında bavul bulunan bir motosikletli geçti' dedi. Bunun üzerine binada yapılan aramalarda Eylül'ün cesedi bulundu" dedi.

Gizem... Adana'da ablası ile evlenemediği için kız kardeşini cayır cayır yakan katilin kurbanı oldu Gizem... Petrolden benzin alıp Gizem'in üzerine döktü ve ateşe verdi. Yetmezmiş gibi acıdan kıvranırken uzaklaşıp onu izledi.

İzmir Ödemiş'te 10 haziran 2017' de kaybolup bugün komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Minik Ceylin, Ceylin'im, Ceylin'imiz...

Okumaya yürek dayanmayan olayların arasına 10 yaşında minik beden Ceylin'de eklendi. Komşularının evinden cesedi çıktı. Daha böyle göz göre göre kaç çiçeğimiz solacak, kaç beden körpecikken yitip gidecek, kaç ana babanın yüreği cayır cayır yanacak belli değil. 10 yaşındaki bir çocuğun gülüşünü çalacak kadar mı köreldi vicdanınız.

TECAVÜZ YOK!

Neyse ki tecavüz yokmuş,öldürme varmış!.. Böyle alçakça bir paylaşım görmüştüm sosyal medyada. Küçücük bir melek için buna şükreder hale geldiysek vay ki ne vay halimize!..

Daha 10 yaşında bunları yaşatanların yatacak yeri var mı?..

ÇEKİN O PİS ELLERİNİZİ

Eskiden komşular birbirinin çocuklarını bile sahiplenirlerdi, korur kollardı... Sahip çıkarlardı.  Kız çocukları komşu ablalarından çok şey öğrenirdi. Ne de şanslıymış o zaman ki çocuklar. Şimdikiler ise çok şanssız.
Irmak gibi, Eylül gibi, Gizem gibi, Ceylin gibi...
Bazen insan mıyız, bu kadar kirlenmişliğin içinde diye düşünüyorum.  Merhametle ya da vicdanla yaşanabilir bir yer haline getirebilir miyiz bu hayatı...

Toprak utandı, su utandı, bahar kokulu çocukları yıkayıp gömmekten. Siz utanmadınız katledip öldürmeye minicik bedenleri.

Çocukları sevmeye kıyamazken siz nasıl kıyabiliyorsunuz. Nasıl dokunabiliyorsunuz o pis ellerinizle.
Daha 10 yaşında be. 10...
Günahsız yavruların üzerinden çekin o pis ellerinizi. Yılan gözlerinizi çekin. Çekin çocukların üzerinden!...

Söyleyin ne olacak şimdi? 10 yaşında ki bu nenesi dedesiyle yaşayan garip yavrunun yokluk acısını kim dindirecek... 

TABUTUNA GELİNLİK SERİLDİ

Hayalleri olan gülüşü güzel 'Melek' sana alınan gelinliğin ile uğurlandın... Sözün bittiği andı işte o an. Tüm Türkiye'yi ağlattın ardından...
Annesinin sözleri yürekleri paramparça etti. Kızıyla uzun zamandır görüşmeyen anne, "Psikolojisi bozulmasın diye görüşmüyorduk, her gün ağlıyordum..." dedi.  

Çok zor. Bak yine yutkunamadım.

 Allah rahmet eylesin küçüğümüz Ceylin'imiz...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.