Hava Durumu

Kimi suçlamalı şimdi?

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2016 10:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 10:34

Nefes kesen Bursaspor Galatasaray mücadelesinde Türk Telekom Arena'da Galatasaray Bursaspor'la karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılılar Timsahın yüzünü güldürmedi. 14. Dakika da Batalla'nın asisti sonrası Kubilay Kanatsızkuş değerlendirmeyi iyi yaptı. Fakat maçın seyri 15 dakika sonra tepe takla oldu. Bursaspor'un en kötü alışkanlığı gol attıktan sonra kendilerini bırakıyorlar. Bu rahatlık çok sürmedi. 31. Dakikada Galatasaray Yasin Öztekin'in golüyle beraberliği yakaladı.

NE YAZIK Kİ

Tam Del Valle'ye göre bir maçtı. Kontralarda çok daha etkili olurdu. 2. Yarı Kubilay'ı çıkarıp denizi ön tarafa sağ tarafa da Del Valle...  Çok etkili olabilirdi. Necid ve Emre ile kazanılacak bir maç asla değildi.
Ne yazık ki göz göre göre gitti maç. Takım zaten hiç pozisyon üretemiyor bu kadar sıkıcı oynuyorlarken kadroyu düşünüp de ayarlayamamak garipsenecek bir durum. Hızlı bir forvet lazım bize. Savunmayı iyi yapalım da gerisi önemli değil, yapısıyla olmuyor bu işler. Şayet bu kafa yapısıyla devam edersek daha çok maçta travmalar yaşayacağız. Şimdi kim suçlu? Kalkıp senin yüzünden diyemezsin kimseye. Hak vermek lazım bu kadroyla bu kadar oluyor. Ama bu tür önemli maçlarda en azından elindeki futbolcuları ona göre oynatmak lazım. Bursaspor taraftarı Hamza Hamzaoğlu'na oldukça öfkeli. Peki şimdi kim suçlu? Bu kadroyla devam etmek isteyen yönetim mi? Yoksa Hamza Hamzaoğlu'nun taraflı davranışları mı? Konu Galatasaray olunca bazı duygularına hala dur diyemiyor maalesef. Bu gözlerden kaçmıyor. Böyle hissedebilir ama Bursaspor üzerinden bunları yansıtmak tüm camiayı deliye döndürüyor. Hamzaoğlu'nun Bursaspor'u hiçbir zaman sahiplenmediğini sahiplenmeyeceğini düşünüyorlar. Daha farklı sonuçlar almak varken sakatlığı uzun süre bitmeyen Emre'yi böyle önemli bir maçta oynatmak gibi kararlar Bursasporluları artık çığırından çıkartıyor.  

Bazı isimlerin vefa borcu da bu mağlubiyetten sonra bitmiş oldu sanırım!  Batalla'nın düdükten sonra saha içersinde ki üzüntüsü de gözlerden kaçmadı. "Gönüllerin... Mutlulukların Pablosu... "

Bursaspor için verdiğin tüm emeklere teşekkürler. Galatasaray, bu sonuçla birlikte puanını 23'e yükseltirken Bursaspor ise 21 puanda kaldı. Gelecek hafta sahamızda Çaykur Rizespor'u ağırlayacağız.

İnşallah planlı ve sistematik ilerler ve haklı bir galibiyet elde ederiz!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.