Hava Durumu

Hak eden kazandı

Yazının Giriş Tarihi: 14.02.2016 13:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 13:55

Spor Toto Süper Lig'in 21 haftasında galibiyet umuduyla gittiğimiz başkentte son haftaların flaş takımı Gençlerbirliği'ne diş geçiremedik.
Umutlarımız yine boşa çıktı. 19 Mayıs Stadı'nı dolduran taraftar takımında galibiyet veya en azından yenilmemesini bekliyordu. Ama oyun başlar başlamaz sahada çok kötü bir Bursaspor vardı. Vasat bir oyun ortaya koydu.
Eksiklerimiz olmasına rağmen sahaya çıkan futbolcular şanslarını iyi kullanamadı. İlk 11'imize gelelim. Erdem yerine Dszudzsak Sutter'in yerine Stoch ilaç gibi olurdu.
Geçen haftanın yıldızı Deniz Yılmaz'da forvette daha iyi işler yapabilirdi. Süper Lig'de ilk maçında çıkan Kubilay Kanatsızkuş zaten altyapının güçlü ismi. Fakat şanslı olduğunun farkına bir türlü varamadı.
Hareket ve daha fazla hamle yapmalı. Ne pahasına olursa olsun. Bu maç onun maçı değildi. Adam 1.90'la kanatta resmen acı çekti.
8. dakikada Harun dikkatiyle çok iyi kurtarışa imza attı ama yediği gollerde daha dikkatli olması lazımdı.
Bu şehrin kalesini ne olursa olsun korumak ona yakışıyor. Savunmamız çok zayıftı.
Batalla gelen her topu değerlendirmek istedi. Danyy rakiplerinden defalarca sıyrıldı. Kafa topu mücadelesinde yere düşmesine rağmen hemen toparladı.
DAKİKA 41 POZİSYON VAR GOL YOK!
Batalla gibi profesyonel bir oyuncunun yalnız kaldığı bir maçtı. Defansımız ve yapılan ortalar içler acısı. İleriye oynayamadık. Hangi birini sayalım? Beraberliğe bile razıyken bu mağlubiyet olmadı! Bekir Yılmaz kendine çok güveniyor. Uzun top atmaktan ve şut çekmekten vazgeçmeli. Buna gücü olmadığını hepimiz görüyoruz.
Bırak arapas atmayı top kesmeyi göremedik Bekir'den. Stoperle beraber koşan Batalla'ya resmen havadan top attı! Sivok yüzünden iki haftadır 5 puan kaybettik. Maça antremanlı çıkıyorsun, taktik çalışıyorsun, ama kendini bir türlü oyuna veremiyorsun. Rakiplerini kontrol altına alamıyorsun. Ondan sonra da takımı yakıyorsun.
Bursaspor'da Erdem Özgenç yerini Hajime Hosogai'ye bıraktı. NE GEREK VAR! Yeterince geç kalmadık mı?
Dakika 74 oldu hala Kubilay oyunda. Bizler sabredemedik bu dakikaya kadar sen nasıl sabrettin Hamza hocam. Acaba tribünün en üstünden görmedin mi? Merak ediyorum.
Kaptan Serdar'ın kadroda olmaması demek, Bursaspor'un kuşkusuz yiyeceği gol anlamına gelir. Gençlerbirliği maçı da buna bir örnektir. Batalla'ya top geliyor ama bir tane isteyen adam yok. Çoğu futbolcu da Bursaspor ruhu yok. Yapılması gereken çok şey var.
Geçmişten bugüne kalan her bedeli Bursaspor ödüyor cefayı taraftar çekiyor. NEYİN BEDELİ BU? NEYİN CEFASI? Nihayetinde maçı güzelce hediye ettik. Geçmiş olsun!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.