Hava Durumu

BÜYÜK TAKIM VESSELAM

Yazının Giriş Tarihi: 29.07.2016 09:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 09:52

Bursaspor'un Avusturya'daki çalışmalarına hızla başladıktan sonra kamptaki ilk maçında yenilgiye uğraması biraz içimizi burksa da önümüzdeki maç ve hazırlıklar, hatta yapmış olduğumuz röportajlarımızda futbolcularımızın bize vermiş olduğu vaatler yüreğimize su serpiyor.  Başkan Ali Ay'ın da Avusturya'daki kampa ayak basarak yapmış olduğu açıklamalardan yola çıkarak Avusturya'daki çalışmanın ne kadar hızlı ve müthiş geçtiğini anlayabiliyoruz.

BURSASPOR'DA 'OLCAN ADIN' SESLERİ!

 Yeşil-Beyazlılar, Emre Taşdemir'in sakatlanmasının ardından, Galatasaray'da forma giyen Olcan Adın'ı renkleriyle buluşturmak için harekete geçmişti.
Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Olcan Adın'ın ise takımdan ayrılmak istemediği, hatta Umut ve Tarık ile birlikte 'GİTMİYORUZ' diyerek takıma 3'lü rest çektikleri söyleniyor. Emre'nin sakatlığı ise halen ciddiyetini koruyor.

BATALLA VE SERCAN

Gelecek için umut aşılayan isimlerden ikisi de PABLO VE SERCAN...
Kampı iyi değerlendiren isimlerin en başında geliyorlar bence. Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında sürdüren Yeşil Beyazlılar 3. hazırlık karşılaşmasında 3. Lig ekibi Vorwart Steyr ile karşılaşırken, Sercan Yıldırım'ın bir tık daha şanssız futbol oynaması düşündürmedi de değil.
Mükemmel hareketler ile ceza sahasına girip vuruşu direkten oyun alanına geri döndürmesinin sebebinin şanssızlık olduğunu düşünüyorum.

 

GURUR KAYNAĞI

Avrupa'da yaşayan taraftarlarımız Bursaspor'un kampında futbolcularımıza büyük ilgi gösterdi.  Hazırlık çalışmaları ve maçları bir kenara bıraktığımız da Bursaspor'un her gün büyüyen bir Anadolu takımı olduğu düşüncesindeyim. Başlı başına bir gurur kaynağı.  Bu takım hazırlıktan şampiyonluğa kadar her şeyin en iyisini hak ediyor.

 

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.