Hava Durumu

Bitirin şu işi!

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2018 06:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2018 06:18

Gün geçtikçe Bursaspor'da transfer konusu daha da çok konuşuluyor. Timsah'ın kafası mı karışık yoksa tek sorun maddiyat mı belli değil.

Tek bildiğim bir an önce kafayı kullanmak lazım. Boşvermişlik ya da inatçılık etmenin anlamı yok. Bir an önce takıma golcü takviyesi yapılmazsa daha kötü günler görürüz gibi duruyor.

Yeşil Beyazlılar'ın kamp serüveni başlamıştı. Nöbetçi golcü daha doğrusu Bursaspor'un kurtarıcısı Jorquera rahatsızlığından dolayı kampa gelemedi.

Yeşil-beyazlılar aynı kadroyla kampa girdi. Yine son dakika aldığımız futbolcular ile 2. yarıya 'Bismillah' diyeceğiz.

Zaten gelen adam lige mi ayak uyduracak yoksa takım içerisinde arkadaşlarıyla uyum kurmaya mı çalışacak?

Şimdiye kadar çoktan isimleri netleştirmek gerekiyordu!

Hep geç kalıyoruz. Her şeye geç kalıyoruz. Oyuncu değişikliği, transferler, kötü gidişatı durdurmak vesaire vesaire...

Son zamanlarda yapılan transfer sonrası, randıman tutturamayan futbolcu için hiç kimse zaman istemesin! Bence sorumlusu her defasında aynı hatayı yapanlardır.

Bursaspor'da devre arası transferi için çalışmalar devam ederken,  Karabüksporlu Andre Biyogo Poko için çalışmalar devam ediyor. Transfer için daha fazla beklemeden ertelemeden kesin isimler ile görüşmeler hızlandırılıp sonuca gidilmeli! 

Poko, tam Timsah için uygun olan futbolcu. Yapılan ataklara hız kazandıracak bir ön libero. 3 futbolcu ve üstüne para yerine, Aziz'i verip hiç para vermeden 3 futbolcu teklifi daha doğru bir çözüm yolu olur.

Poko için iyi sonuçlar olmayacağı söyleniyor ama Agu'da Yeşil Beyazlılar'a geldiğinde skoru olan bir futbolcu değildi. Fakat daha ligin ilk yarısında 2 gol 2 de asisti var.

Timsah'ın 3-5-2 oynadığı oyun için yönetime güzel bir önerim olacak. Fatih Terim Aziz Behich transferini gerçekleştirmek istediğini, 'Artık bu işi bitirin' sözleriyle ifade etmişti.

GERÇEKTEN 

Aziz Behich'e karşılık 2.5 milyon artı Lotolevich, Ryan Donk, Sinan Gümüş ile kiralık takasa gidilsin.

Twumasi ve Poko bonservisli diğerleri kiralık. Bu şekilde anlaşmaya varılmalı. Ryan Donk transferi de çok iyi olur. Donk hem Batalla'yı hareketlendirir hem de takıma ilaç gibi olur.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.