Hava Durumu

Heykeli dikilesi 'Özgür' Savcı

Yazının Giriş Tarihi: 12.04.2017 10:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.04.2017 10:03

Gülmesini, tebessüm etmesini bilen hayatla barışık oluyor. Bu adımın devamı, insanlığa ışık saçıyor.

Somurtmanın neresinden dönerseniz kardır diyor şair.

Bizim Bursa'mız Adliyesi'nde görev yapan, her adliyeye böyle savcı gerekli dedirten bir Cumhuriyet Savcımız var.

İsmi, Özgür Katip Kaya.

Anadolu'nun tüm renklerini, iyiliklerini üzerine yapıştırmış bir isim. Sosyal medyada verdiği mesajlarla dikkat çeken, sosyal ve kültürel etkinliklerde en ön safta yer alan savcı Özgür Katip Kaya, insani sınırları olmayan evrensel bir kişilik.

Savcı Kaya, geçtiğimiz gün adliyede görev yapan polislere sürpriz yaptı. Teşkilatın kuruluşunun 172'nci yılı münasebetiyle polislere çiçek verdi, baklava ikram etti.

Bursa polisine moral veren, incelik gösteren Cumhuriyet Savcısı Özgür Katip Kaya; duayı, alkışı, teşekkürü ve takdiri hak ediyor.

Teşkilat görevlilerine moral vermek, destek olmak, onların çalışma azmini arttıracak adımlar atmak, hakikaten şapka çıkarılması, alkışlanması gereken özel bir duruştur.

Her Allah'ın günü mimari olarak ruhu olmayan adliye binasında sabıkalısı, sanığı, tutuklusu, tutuksuzu ile uğraşan polislerin bir nebze olsun morallerini yükselten, çiçekler verip baklava ikram eden Savcımız Özgür Katip Kaya'ya bu inceliğinden dolayı teşekkür etmek gerekiyor.

***

KUTLU OLSUN, MUTLU OLUN

Empati yapın...

Sadece 2 saatinizi ayırıp Bursa Polisi ne yapıyor diye düşünün. Mesela gidin teşkilatın her hangi bir birimini ziyaret edin, kendi gözlerinizle görün.

Nasıl özveriyle çalışıyorlar;sizler, bizler uyurken, karanlık yapıcılara çöküp, her yanımıza aydınlık katıyorlar.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 172'nci yılı münasebetiyle, her alanda öncü olan Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve ekibinin her günleri mutlu olsun. Pencerelerinden güvercinler eksik olmasın.

Kimi zaman tek bir gövdeye dönüşen, kimi zaman milletin huzuru için bedenlerini siper eden tüm polislere nice 172 yıllar diliyorum.

İyi ki varsınız.

 Var olasınız.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.