Hava Durumu

Vardiya amiri prens

Yazının Giriş Tarihi: 11.11.2017 07:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.11.2017 07:47

Evet, ABD Ortadoğu operasyonlarının yeni fasılı başladı. Açlık ile mücadele eden Yemen balistik füzeye verecek parayı bulmuş da, Arabistan'a atmış. Artık füze nereye düştüyse, Suudların yeni prensi iç hesaplaşma başlattı. Gözaltına alınanların toplam ekonomik gücü 150 milyar dolar bu arada buna da el kondu.

Bölünecek ülkeler listesinin başında olan Suudi Arabistan 5 e bölüneceği yüksek sesle söylenirken, ABD'nin talimatını ılıtmadan, ılımlı İslam'a geçeceğini ilan edip, darbesini başlattı.

 Taze prens bölünmeyi hazmetmiş, hanedanlarının alaşağı edilmemesi için arabalarını katledecek kadar emir kulu olduğunu gösterdi.

E olmaz iş değil. Osmanlı'yı arkasından hançerleyen Şerif Hüseyin'den alıp kendilerine yönetimi verenler, İsrail'in güvenliğine, büyümesine aksi hareket edecek kim olursa, ona da aynı şeyi yaparlar.

Zaten vukuatları var. Katar'a yaptıkları hamle tutmadı.

Ne yapacaklardı işçiler, değil mi ama. Onlar da emir kulu sonuçta.

Araya Lübnan'a karşı attıkları savaş naralarını da sayarsak, 30 40 yıl hanedanı garantilediler.

Çıkacak... Düzeltiyorum, çıkarılacak mezhep savaşından sonra nasıl oturacaklarsa o koltukta.

3. Dünya Savaşı senaryoları için Pasifik'i işaret edenler sanırım öngörü düzeltmesi yapacaklar. Savaş endüstrisi 14.3 trilyon dolar olan dünyada savaş, çoklu noktadan çıkar mı, çıkar.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.