Hava Durumu

Toplandılar

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2018 08:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 08:49

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen heyet Max Martin başkanlığında, PYD nin Suriye'de işgal altında tuttuğu şehirlere gidip toplantılar yaptı.

Terör destekçileri, PYD sözde esbaşkan yardımcısı Aldar Halil ile ve kandilin gelen PKK PYD elebaşlarından, Fevzi Yusuf ve Bedran Ciya Kürt ile bir araya geldi.

 Terör örgütü ağabeylerinden Suriye de federe bir devlet yapısı kurulması için yardım talep etmiş. Sanki maksat en başından beri belli değildi de...

Sanki örgütü , IŞİD'e oraları işgal ettirip , sonra yine IŞİD ile mücadele bahanesi ile oralara yerleştiren, terör sevici ABD değildi de...

Şimdi meşru gibi makyaj yapılmaya çalışılan bu hamlelere demokratik talep sosu dökülmeye çalışılıyor.

Suriye de bu toplantı yapılırken Türk Silahlı Kuvvetleri angajman kuralları çerçevesinde top atışları ile Türkiye'nin mesajları ile birlikte toplantılarını kutlayıverdi.

Yaşananlar da, gelişmeler de hoş değil elbette.  Bölge karanlığa gittikçe gidiyor. Önümüzdeki sorun da kalkmış değil.

Ancak çok uzun değil, 90'lı yıllarda Osman Pamukoğlu komutanlığında yapılan büyük operasyonlarda, yine komutanın kendi ağzından terör örgütünü korumak için NATO ABD'nin Ankara'ya yaptığı baskılar sonucu, kendi yöneticilerimizin nasıl geri vites yaptığını dinledik medya söyleşilerinde.

 Şimdi ise yapılan terör toplantılarına bile tepki için top atışları ile hamle yapıyoruz.

 O tepkinin diğer yüzü; teröristleri Fırat'ın batısından defedinceye kadar da göstereceğiz Allah'ın izni ile.

 Bu arada Fırat'ın batısı iken ilk terörden arındırılmış bölge söylemi, Cumhurbaşkanımızın son konuşmalarında Suriye'nin kuzeyi, Irak'a kadar olan topraklar diye, alanı genişlemesi de bence dikkat çekici.

Haydi, Allah kuvvet versin. Galebe çalsın, fitnenin belini kırsın inşallah.

 Ya Allah, Bismillah ..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.