Hava Durumu

Oyuncak dünya

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2017 10:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 10:07

Kudüs, kanayan yara, mahcubiyetimiz. . .

Kudüs ün ve Müslümanların hatta dünyanın nasıl bu hale geldiğini anlamak için, bir aile; Rotschild'lerin CV'sini kısaca anlatayım. Şu anda yaşananların nasıl ve ne süreli bir plan olduğunu, zaten biliyorsunuz da, bir kez de ben anlatayım.

Kayıtlı kökleri 1590'li yıllara dayanan, Alman Yahudisi, adları duyulduğundan itibaren işi; tefecilik.

İş tefecilik olunca, sermaye, Napolyon dönemlerine gelene kadar ciddi yığılmış durumda. Napolyon İngiltere'ye saldırdığında hem Fransa'yı hem İngiltere'yi finanse edecek kadar hem de.

İngiltere ye verilen faize bağlı borç, İngilizler kazanan bile ödenemeyecek büyüklükte. Buna savaşın İngilizlerin kazandığı haberini önceden alıp, borsada yaptıkları manipülasyonu da ekleyince , o sermaye uzaya gitmiş. Yetmemiş, alınan lordluk unvanına İngiliz parasını devlet adına basma yetkisini de ekleyince, yıllık gelir 12 000 ton altına çıkmış. Bu yetkiyi daha yalın anlatırsak; devlet adına basılan bir sterlin karşılığında, devlet bu aileye bir sterlinlik altın yada elmas vermek zorunda. Güya merkez bankasına ama cep bu ailenin.

Bu kadar güçlü olunca İngiltere'de, 1917 de Balfour bildirisi ile İsrail'in kuruluşunun startını vermek, zor olmamış. 

Aile aynı zamanda yeni kıta ABD'de koloni savaşlarını para yardımı ile körükleyip, orada da İngilizlere kaybettiriyor. Bunun karşılığında da ABD dolarını basma yetkisini alıyor.

Avrupa ve Asya'da da 1.dünya savaşını yine para ve politik ve tezgah kurma gücü fesat çıkarma mahareti ile çıkarıyorlar. İttifak devletleri Almanya ve Osmanlı Devleti yeniliyor, Almanya'da aynı para basma yetkisi alınıyor. Osmanlı yıkılıp, toprakları cetvellerle devletçiklere bölünüp, petrol ve İsrail devletinin önü iyice açılmış oluyor. Aile hem para kazanıyor, hem kendi inançları gereği sevap işliyorlar.

Ancak devlet tamam ama, gölge zor bulunur bu topraklarda yaşayacak millet bulmak mesele.

Bunu da, birinci dünya savaşının ardından gömü bulmuş gibi ayaklanan Almanya (o kadar kısa sürede ekonomik olarak savaşacak duruma gelişleri yine bu ailenin borç vermesi ile olmuştur ) belini doğrultup, Hitler diye güya alman milliyetçisi, gerçekte kukla bir lider ile ikinci dünya savaşına girişiyorlar.

Hitler çoğunluk Polonyalı ve Çingeneleri, sadece toplam sayının %15 ine tekabül eden olmak kaydıyla,  ailece işe yaramaz dindaşları Yahudileri katlediyor. Kalan zengin Yahudileri kaçırıp güya hayatlarını kurtararak, İsrail'e yerleştiriyor.

İngiltere ye yine baskı ile Çin e Afyon savaşı çıkarıp çini yendiriyor. Malum artık devlet İngiltere'de onlar.

Hong Kong'u özerk yapıda demokratikleştirip !!! illegal ve legal para kaynaklarına Asya'nın göbeğinde de sahip olup HSBC bankasını kuruyorlar.

Arada hakimiyet kurdukları kanını emdikleri ülkelerin başına işlerine gelmeyen icraatlar yapan yöneticiler seçiliyor. ABD başkanı Kennedy gibi. Başkan Yahudilerle geçinemeyen bir Katolik Hıristiyan. İsrail'in nükleer silah üretmesine şiddetle karşı çıkıp, para basma işini ailenin elinden alan kanun çıkarınca, suikast ile öldürülüyor. Hatta değişik zamanlarda tüm ailesi. Hatta suikasta şahit olan 57 ABD vatandaşı.

Yani aile ülkeleri borçlandırıp, savaşlarla terörle yıpratıp, sonrasında yine o ülkelere bodyguard başka ülkeler aracılığıyla özgürlük demokrasi götürüp, hem iliğine kadar kanını emiyor hem kendi dinince sevaba giriyor.

Çünkü işlerine gelmeyen ayetlerini elleri ile değiştirdikleri mukaddes kitaplarında sizden olmayanı öldürün, malını gasp edin diyor. Ta ki Mezopotamya da vaat edilen (yani bizim Misak ı milli sınırlarımızı göbeği, yani şuan kurulmak istenen Kürt devleti) topraklarda büyük İsrail'i kurana kadar.

Dünyada yaşanacaklara öngörüde bulunmak için Yahudi inancına bakmak gerek. Ee.. yani..diyorsunuz.

Büyük İsrail kurulmalı, bunun olması için Kudüs İsrail'in başkenti olmalı, Mescidi Aksa yıkılıp, yerine Süleyman mabedi yeniden kurulmalı.

Bu ailenin tüm icraatları tüm planları bu temel üzerine. Ama sevaba gireceğiz diye uyduğunuz o kitabı o âyetleri sizin Hz Musa'ya bile Hz İsa'ya bile ihanet eden dedeleriniz yazdı bozdu.

Buna rağmen planı buna göre yapıyorsunuz da, plan kuranların en hayırlısı ne plan kuruyor bakalım.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.