Hava Durumu

Kuklalar iş yapmadı, sahibi geliyor

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2017 07:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 07:51

27 Kasım'da geliyor. Kumpas üstüne kumpas, hamle üstüne hamle, PKK, PYD, FETÖ, Gladyo, iç hainler, darbe girişimi, ekonomik müdahaleler, olmadı, olmuyor be kardeşim. Ne yaptıysa olmadı tetikçiler diyarı ABD.

Türkiye, Suriye, İran, Libya, Lübnan, Suudlar, kısacası Ortadoğu ülkelerini, ceplerinde tuttukları sadece istedikleri ülkelerin başına bela terör, mezhep anlaşmazlıkları ile bölüp parçalayıp, kendilerini de yöneten bir kaç Siyonist ailenin istedikleri büyük İsrail'i kuruvereceklerdi. Olmuyor.

E dedik ya. Onların da sahipleri, patronları var. Fırçalıyorlar. Öyle böyle de değil. Ya öldürüyorlar, ya bi daha ayağa kalkamayacak halde alaşağı ediyorlar. Müdahale etmek lazım.

Karadeniz bir tık Rusya hariç tam dört değil ama üç buçuk yanımızdan sardı en büyük terörist.

Rakka'da çocukların bile gözüne sokacak kadar aleni teröristlerin sahibi olduklarını gösterdiler. Oradan çıkarılan DEAŞ teröristleri, PYD teröristleri sınırımızda, 3500 tır silah ile bizzat kendi 4000 personeli ile güneyimizden, Ege de Almanya Yunanistan ile müşterek tatbikat ile (sıradışı askeri hareketliliği kamufle ) batıdan, İran ile zaten malum doğudan burnumuzun dibine, namlusu bize dönük tankı topu tüfeği ile geldi.

Rıza Zarrab ve Halkbank müdür yardımcısı talimat almışçasına bile bile gidip teslim oldular. 27 sinde mahkemeleri olacak. Oradan çıkarılacak ifadeler ile İran'a uygulanan ambargoyu deldiğimiz ispatlanıp, NATO yaptırımına hatta müdahalesine yol yapacaklar.

Yani alenen bizzat kendileri Türkiye ye müdahale edecek artist kovboy.

Bak bak farkındayız, hazırız ve ürkmüyoruz. Bu memleketin evlatları nüfuzu 10 milyonken topunuz gelmişken size pabuç bırakmadı.

Bizde arkasından yüz köpek havlamayan kurda kurt demezler.

Hoşt ulan hoşt ...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.