Hava Durumu

Gafil değil akil olma zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 14.10.2017 06:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.10.2017 06:01

Evet, İdlib operasyonu başladı. Afrin'i kuşatma operasyonu, hatta PYD ve sahiplerini Fırat'ın doğusuna süpürme operasyonu. Günlük, kısa mesafe tabirler. Üstünü örtmeye gerek yok artık.

Global sermaye denen para babası Siyonistlerin hayali büyük İsrail devletine alt yapı teröristlerle, onlara abilik eden devletlerle aleni savaşacağız.

 Hah... Sanki şimdiye kadar başımıza gelenler onların marifetleri değildi.

Fırat kalkanı operasyonunda hazırlıksız yakaladıklarımız, 1600 tır silah yığınağı yapıp, açıktan bize savaş ilan ettiler.

Gün, Alman bakanın, seçimleri öncesinde seçmeninin gururunu okşayıp cesaretlendirmek için söylediği " Türkler, karşılarında güç gördüğünde kaçarlar" gibi, sinir kaçma günümüdür. Farz edelim böyle yaptık, onlar "siz geri adım attınız, biz de amacımızdan vazgeçtik" mi diyecekler. Bu kadar iyi niyeti Polyanna bile göstermez herhalde.

Dostlar, Osmanlı 300 yıl mücadele edip sonunda yenildi, dağıldı. Düzeltiyorum, dağıldık. Kabul etsek de etmesek de, bizim tarihimiz. İdeolojik ruhla etmiyorum bu lafı. Bizdik o dağılan devlet.

Şimdi yukarıdakiler ister iç politika, ister şahsi menfaat, her ne sebeple olursa olsun, bekamız için canımız yanma pahasına, atılan adıma muhalif olma adına ne söylerse söylesin. Tek olup, yekvücut olup, yaşamak için dik durmak, bizim için orada canını ortaya koyanların arkasında durma zamanı.

Siyaseten de değil bi anlamda dediğim, önce cephede, sonra yan odanızda uyuyan evlatlarımız için.

Kurtuluş mücadelesinde şehit olanlar acaba hangi partili idi.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.