Hava Durumu

Afrin'de sona doğru

Yazının Giriş Tarihi: 19.03.2018 10:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 10:20

Silahlı Kuvvetlerimiz, ÖSO ile birlikte, yaklaşık iki aydır, Suriye topraklarında emperyal güçlerin tetikçiliğini yapan PKK, PYD,YPG ve DAEŞ teröristleri ile çarpışıp, sınırımızı pislikten temizliyor.

NATO başarı kriterlerinin üzerinde bir sonuç ile süren bu operasyonda, sadece Türk Silahlı Kuvvetleri için değil dünyada örnek gösterilecek bir çok anlık hareketlere de şahit olundu.

Vekâleten savaştığımız ABD yetkilileri bile "Karşınızdakiler Araplar değil, Türklerden bahsediyorsunuz, dikkat edin" diyecek kadar, unuttukları genetik özelliklerimizi, tekrar hatırlattık.

Ve Afrin, yolu adım adım temizlenerek , sivillere bilerek zerre zarar verilmeden tamamen kuşatma altına alındı. Ve Afrin şehişr merkezini de ele geçirdik.

ABD ve gayrı meşru çocukları son kertede Mehmetçiğimize verebildiği kadar zarar vermeye çalışacak. Çünkü bitiyorlar.

Hedefine ulaşamayan Coni binlerce kilometre uzaktan hırladı, tehdit etti, öksürdü , tıksırdı , Türkiye kendine kurulan tuzağa düşmemek için hamle yaptı.

 İlk adım Afrin'in temizlenmesine son ve zorlu hamle kaldı. Güneydoğumuzda yaşanan çukurlara müdahale ve meskun mahal çatışmalarının benzeri yaşanacak -doğrusunu Allah bilir - bölgede .

 Uzun bir koridorun ilk merhalesini yüzümüzün akıyla geçeceğiz inşallah.

 Ancak burası Orta Dogu.

Bitmeyecekler.

Başımızı kaldırmamız işlerine gelmeyecek.

Bu bitse başka bir şey çıkacak.

Umutsuzlukla söylemiyorum.

Anadolu'ya girdiğimizden beri uğraştık suni ya da en direk belalarla.

Uğraşacağız.

Habil ile Kabil den beri yaşanan iyi ile kötünün mücadelesi, elbette sürecek.

Rabbim dünyanın her noktasında batıl ile mücadele eden zulüm gören, şehit olan gazı olan cümle Müslüman rahmet etsin, kalanlara yardım etsin.

Bu milletin alanda mücadele eden, ön safra yürüyen yiğitleri; Allah gazanızı mübarek etsin, güç kuvvet versin, her türlü olumsuzluklardan korusun, alkışınızı arttırsın.

  Gaza sizin, zafer Allah'ın.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.