Hava Durumu

Gaf mı itiraf mı bilemedim

Yazının Giriş Tarihi: 20.05.2017 09:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 09:55

Özge Ulusoy'un bir üniversitede verdiği konferansta ettiği cümle çok konuşulur. Şurada bir emoji ifadesi konulsa gözlerimden yaş aka aka gülerdim. 'Mankenler fakirlerle mi çıksın?' diyen manken bende çelişkiler yarattı. 


Nasıl mı?


Gaf mı yoksa yeter be doğruyu söyleyeceğim mi oldu bilemedim. 


Ünlü iş adamı Hacı Sabancı ile uzun ve sancılı süren ilişkisini henüz sonlandıran Ulusoy, Üniversite öğrencisinin sorusuna ilginç bir doğrulama ile cevap verdi. 


Dolu bir salona konuşan ve soruları yanıtlayan Özge Ulusoy, bir öğrencinin sorduğu "Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyorlar?" sorusuna "Neden mankenler fakirlerle mi çıksınlar..." yanıtını verdi.


Yani hak vermiyorum da değil. Şimdi o genç neden sorduysa bu soruyu. Kardeşim sen o kızın masraflarını karşılayabilecek gücü hangi standart Türk gencinden görüyorsun. Bakımları, onları, bunları, seni beni sollar geçer canım kardeşim. Burada kız doğruyu söylemiş de diyememeğim ama sende zorlamışsın ... 


Şimdi bir de Özge'yi yorumlamak lazım. Tamam, maddi durumu iyi olanlarla geziyorsunuz falan da onca genci rencide edercesine bir cevap vermeseydin iyi olurdu. Doğru sözlerle cevap verdin ama gençlerin de umutları yerle bir oldu diyebilirim. 


Ama ben burada seni eleştirenlerden de olmayacağım. Ayrım olarak görmüyorum. Eğri oturalım doğru konuşalım. Şimdi herkes yanında kimi istediğini, neden istediğini, her şartını düşünerek karar veriyor. Eminim ki soran gençte buna çok dikkat ediyordur. He burada demiyoruz maddi durumu olmayanların sevgilisi olmasın da her şey dengi denginedir. Eee tabi şöyle bir şey de var ki mankenlerin kazançlarının ne kadar iyi olduğu... 


Dediğin gibi paraya ihtiyacı var mıdır ki? 


Bu yüzden aslında saçma bir konu gündem yapmaya bile gerek olmazken gelin görün ki Tv programlarında ve gazete sayfalarında ve benim köşemde yorum konusu oldu. Seni de tebrik ediyorum genç; cesaretinden ötürü. 


Netice de ne gencin sorusu ne de Özge'nin cevabı gündem oluşturacak kadar vahim. 


Öyle soruya böyle cevap dercesine içtenlikle cevap vermiş güzel manken... 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.