Hava Durumu

Doğa ile baş başa

Yazının Giriş Tarihi: 19.08.2017 09:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.08.2017 09:00

Değerli okurlarım şimdi size öyle bir mekândan bahsedeceğim ki hem tatil yapıp hem de evinizdeki rahatlığı nasıl yakalarsınız anlayacaksınız. 
Sizde benim gibi tatil için büyük koca koca beton duvarlı otelleri tercih etmeyi sevmiyorsanız eğer Kabak Shiva Camp biçilmiş kaftan olacak.  
Tatil denince her şey dâhil beton duvarlar yerine doğa, huzur, samimiyet aklınıza geliyorsa burası tam sizlik işte. 
Fethiye'nin Kabak bölgesinde bulunan bu camping alanı ile sıcacık aile ortamı ve huzur dolu anları yaşayabilirsiniz. Bir işletme düşünün çoluk çombalak, eş, dost, akraba herkes var. Yemekler anne eli değmişçesine hazırlanıyor, samimiyet ise 40 yıllık dostlukları aratmıyor. 
Kendi adıma konuşayım ben öyle kaba saba kalabalık otelleri sevmem. Tatil dediğin huzur kokacak. E bu da doğadan geçiyor. Yani Shiva Camp... 
Dedim ya size aile sıcaklığı yakalayacaksınız. İşletme sahipleri ağabey, abla gibi hareket ediyor. İlk kez gitmenize rağmen sanki yıllar yılı oraya gidiyormuşsunuz gibi hissettiriyor. 
İşte o anlarda içinizden geçiyor heh işte budur samimiyet... 
Son zamanlarda bulmakta zorlandığımız en önemli duygulardan biri samimiyet. İşte burada o samimiyeti iliklerinize kadar hissedeceksiniz. 
Öyle bir samimiyet var ki hasta olursunuz ilaç yaparlar, gezeceğiniz yerleri kendileri anlatır, arıdan korkarsınız kahve yakıp getirirler, yemek yiyorsunuz tabağınızı kendiniz götürebilirsiniz, götürmezseniz de problem yok sizin tercihiniz... 
Kabak'ın doğa güzelliğinin hiç katmıyorum bile. Türkiyemin ne güzel cennet köşeleri var. O Kabak koyunun verdiği huzur anlatılmaz yaşanır. 
Siz okurlarıma öneri sunmak istedim. Eğer sizde şehrin keşmekeşinden kaçıp doğa ve sıcacık insanlarla dolu bir yerde kafa dinlemek istiyorsanız eğer işte burası tam size göre. 
Dönmek istemeyeceğiniz, arkanıza baka baka çıkacağınız bir tatil için doğru bir rota olacak. 
Gönlümü, aklımı çaldın Shiva Camp... 
 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.