Hava Durumu

Akademisyen anne... 

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2017 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2017 08:04

Değerli okurlarım size öyle bir anneden bahsedeceğim ki insanın yedi yirmi dört çocuklarla oynayası geliyor. 

Sosyal medyadaki adıyla 'Akademisyen Anne'den bahsediyorum. Çocuk gelişim bölümü öğretim üyesi olan genç bayan adeta kendini işine ve çocuklara adamış durumda karşımıza çıkıyor. 

Sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı bilgiler ve eğlendirici videolarıyla bir anda binlerce kişiye ulaşan genç kadın anne olmayan kadınlara bile ilham kaynağı oluyor. 

Oturup profilini saatlerce kurcalayabilirsiniz(stalk) ve eğlenebilirsiniz. Oğluyla geçirdiği kaliteli zamanlarını bizlerle paylaşan Akademisyen anne yeni anne olmuş kadınlara yol gösteriyor. 

Birçok yanlış eğitimin içinden sıyrılıp ' Bakınız doğru olan bunlar çocuğunuzla böyle vakit geçirin biz çok mutluyuz oğlum çok sağlıklı büyüyor' un mesajını veren bu anne genç nesile de örnek oluyor. 

İtiraf edeyim benim bile bazılarını hafızamda kaydedip çocuğum olursa bende bunları oynayayım ve böyle eğiteyim dediğim videoları var. 

Hangi birisini aklımızda tutarım bilmiyorum ama anneler hatta babalar sizde bu akademisyen annemizin profilinden birçok sağlıklı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

Akademik eğitim parmaklarınızın ucunda   

Bu kadar bilinçli profilin arasında kör sağır olmak inanılır gibi değil. Adeta eğitim parmaklarınızın ucundayken bunları görmezden gelmek hayret verici. 

Böylesine takdire şayan insanların aramızda olması umut verici. Sağlıklı birey sağlıklı nesil sağlıklı toplum diyoruz ya heh işte o birey annelerin sayesinde yetişiyor. Bunca zaman azminizden neşenizden gücünüzden bir gram eksiltmediğiniz için tebrik ediyorum akademisyen anne... 

Yetiştirdiğiniz öğrenciler umarım sizi her sözünüze kulaklarını açarak dinliyordur ki her sözünüzü işlesinler akıllarına. 

Süpersin akademisyen anne... 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.