Hava Durumu

"Özel" provokasyon

Yazının Giriş Tarihi: 22.12.2018 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.12.2018 07:57

Korku, canlıların içinde yer edinen bir duygudur. Bu duygu canlıdan canlıya farklılık gösterse de her birinde aynı kapıya çıkar. Korku, insanlar arasında da farklılık göstermektedir. Mesela bebekken korktuğumuz bir şeyden büyüdüğümüzde korkmayız. Yahut bizim korktuğumuz bir şeyden de başkası korkmayabilir. O halde korkuya göreceli bir kavram diyebiliriz. Her canlının korktuğu ve kabusu olan bir şey vardır. Bu yüzden canlılar korkularıyla baş başa kalmak istemez. Peki ya siz, hiç korkularınızla baş başa kaldınız mı?

Birçok insanın en büyük korkusu ölümdür. Nedenleri arasında inanç eksikliği yattığı söylense de bana göre en sağlam nedeni insanların işlediği günahların cezasını çekmek istememesidir. Attığı iftiralarla yaptığı hainliklerle kimisine de dünya hayatı tatlı gelir, ölümü gözü görmez olur. Birilerinin maşalığını yapıp adeta deyim yerindeyse asalak gibi beslenen parazitleri bunlara örnek verebiliriz. Bir diğer örnek ise, TBMM kürsüsünde birbirinden çirkin iftira ve yalanlarla milleti aldatmaya çalışan, ülkemiz demokrasisi adına skandal sözleriyle tarihe kara leke olarak geçmiş, her yerde aslan kesilen ama aslında kendi gölgesinden korkan Sn. Özel ve CHP gibi...

Geçtiğimiz günlerde Meclis'te devam eden bütçe görüşmeleri sırasında bir milletvekilinin Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar Beyefendiye yaptığı saygısızlığı bilmeyeniniz, izlemeyeniniz yoktur herhalde. Kurduğu cümleler, takındığı tavır o kadar iğrenç ve basiretsiz ki, sanırsınız milletvekili değil; milletin kürsüsünde adeta bir provokatör konuşuyor! Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak ben utanç duydum ama gelin görün ki Sn. Özel sözlerinin arkasında durmaya devam ediyor. Karşında Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yıllarını harcamış, teröre karşı büyük mücadele örneği sergilemiş, hain FETÖ işgal girişiminde sonucunu düşünmeksizin onlarca baskıya rağmen milletinin yanında yer alan ve Bakanlık döneminde de bunu devam ettiren bir Bakan'a nasıl olur da iftiralar atarak ağır ithamlarda bulunur, anlamış değilim! "Her canlının korktuğu, kabusu olduğu bir şey vardır" diye bir cümle kurmuştuk. CHP'nin ve Sn. Özel'in korkusu görüldüğü üzere terörle mücadeledir, istikbali parlak gençliktir, güçlü Türkiye'dir. Aslında bunların korkusu 15 Temmuz gecesi onurlu ve dik bir duruş sergileyen, hain FETÖ'nün kabusu olan bu aziz milletin ta kendisidir!

Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar yapılan hakaretlere rağmen üslubunu koruyarak gereken cevabı verdi. Sonrasında grup başkanvekilleri sırasıyla söz aldı ve ilk söz Sn. Özel'e verildi. Yine zehirli diliyle saldırıya başladı ve bir sözü dikkatimi çekti: "Benim partimde keşke Özgür Özel gibi bir başkanvekili olmasaydı diyen yok ama senin silah arkadaşların sana hakkını helal etmeyerek öldü." Şimdi bu cümleyi tekrar tekrar okusak, sabah akşam okusak doğru bir tarafını bulabilir miyiz? Birincisi hiç kimse bu milletin seçmiş olduğu Cumhurbaşkanı'nın kabinesinde yer alan bir Bakan'a "sen" diye hitap edemez. İkicisi eminim ki Sn. Hulusi Akar'a 7'den 70'e herkes hakkını helal etmiştir. Ancak ülkemizi AB üyelerine şikayet eden, her fırsatta Atatürk ilke ve inkılaplarının arkasına "sözde saklanan", provokatörlük yapmaktan geri durmayan, şehit cenazelerinde de gerçek yüzlerini gizleyemeyip kahkaha atan Sn. Özel'e ve CHP'ye bu millet hakkını helal etmeyecektir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.