Hava Durumu

Bursa'da kayıp kadının izini 'E-nabız'dan buldular

Bursa'da 10 gün önce çöp atmak için evinden çıkan ve ablası tarafından aranan 3 çocuk annesi kadının izini e-nabız sisteminden Mardin'de rastlandı. Mardin'e gidemeyen çaresiz abla devlet büyüklerinden yardım bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2015 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2015 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da kayıp kadının izini 'E-nabız'dan buldular

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesinde 3 çocuğu ve eşiyle yaşayan 23 yaşındaki Banu Kayın, 10 gün önce akşam saatlerinde ev kıyafetleri ve terlikleriyle çöp atmak için sokağa çıktı. Sırra kadem basan Kayın'dan bir daha haber alınamadı. Ablası Burcu Kayın, emniyete ve adliyeye başvurduktan sonra, "Kayıp aranıyor" afişi hazırlayarak, annesiz kalan 3 yeğeniyle birlikte sokak sokak gezmeye başladı. Her gittiği sokakta dükkanlara ve evlere afiş asan Kayın, aramalarından bir netice alamadı.


BURSA'DA KAYBOLMUŞTU, MARDİNDE MUAYENE OLDU
Kardeşinden 10 gündür haber alamayan Banu Kayın, çareyi e-nabız sistemine bakmakta buldu. Kardeşinin kimlik bilgileriyle sisteme giren Kayın, kardeşinin bugün Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde ağrı şikayeti ile muayene olduğunu öğrendi.
Henüz hakkında başka bir bilgiye ve ize ulaşılamayan Banu Kayın'ın ablası, yaptığı açıklamada, "10 gündür sokak sokak gezip kardeşimi arıyorduk. Bugün e-nabız sisteminden kardeşimin Mardin'de olduğunu öğrendik. Kardeşimin 3 çocuğuna bakmak zorundayım, tek başıma Mardin'e gidemiyorum. Çaresiz kaldık. Devlet büyüklerimizden, polisimizden yardım bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.