Hava Durumu

"Kesinlikle spor yapma, yoksa ölürsün"

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, kendisine ait spor salonunda çalışan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Halil Demirkıran, doktorların "Kesinlikle spor yapma, yoksa ölürsün" demelerine inat, ölüme meydan okumaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2015 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2015 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
"Kesinlikle spor yapma, yoksa ölürsün"
4 yıl içinde geçirdiği by-pass ameliyatlarında 5 damarı değişen ve stent takılan Demirkıran, son ameliyatlarının hemen ardından antrenmanlara başlayıp, 18 öğrencisiyle birlikte Mersin'de yapılan Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası, Dünya Milli Takımı seçmelerine katıldı. Demirkıran, kategorisinde finalist olurken, 16 öğrencisi Türkiye şampiyonluğu dahil farklı başarılar elde etti.
Türkiye ve Balkanlar şampiyonaları öncesi doktorların, ''Sakın bu yarışmalara hazırlanma, yoksa ölürsün" demelerine kulak asmayıp şampiyon olan Demirkıran, "40 yıldan beri bu sporu yapıyorum. Ameliyatlara rağmen iki Türkiye şampiyonluğum var. 2014 yılında Türkiye'nin en istikrarlı sporcusu seçildim. Dünyanın en ağır sporunu yaparken rahatsızlığım arttı. Balıkesir Atatürk Üniversitesi Hastanesi'ne gittim. 9 doktor muayene edip heyete girdim. Heyetteki doktorlar yüzde 89 engelli raporu verdi. 2011 yılında doktorum, 'Ameliyattan sonra bu sporu yapma' dedi. Ben de bu spora devam etmek istediğimi söyledim. Moralimi hiç bozmadım. Engelli raporu almış olabilirim, ama bu sporu çok seviyorum ve ölene kadar da yapmaya devam edeceğim" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.