Hava Durumu

Çiftçilerden Tatlıoğlu'na teşekkür

Orhaneli Göynükbelen mahallesi Çiftçi Kadınlar Derneği Başkanı Gülfidan Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri desteklerinden dolayı Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2015 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2015 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çiftçilerden Tatlıoğlu'na teşekkür
Dernek Başkanı Gülfidan Ceylan ziyaretin amacı ve içeriğini şöyle anlattı; "Değerli başkanımız ve Belediyemizin tüm personeli bizlere hizmet için adeta yarış halindeler. Bu güne kadar tüm taleplerimizi karşılıksız bırakmadılar. Bu konuda başta Başkanımız Sayın İrfan Tatlıoğlu ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Son olarak mahallemizde derneğimiz bünyesinde faaliyet gösterecek ekmek fırını için talebimiz olmuştu ve derhal inşaatı başladı. Çok yakında burada yöremize has köy ekmeği üreterek satışa sunmaya başlayacağız. Böylelikle elde ettiğimiz gelirle başta okuyan öğrencilerimize burs ve ihtiyaç sahipllerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Çiftçi Kadınlar Derneği olarak Orhaneli Üreten Kadınlar Kooperatifine de üye oladuk. Böylelikle kadın dayanışması noktasında örnek projelere ortak olarak birlikte üretmeyi hedefliyoruz" dedi.
 
 
 
Orhaneli Göynükbelen mahallesi Çiftçi Kadınlar Derneği Başkanı Gülfidan Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri desteklerinden dolayı Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
 
 
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise, ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı ve tüm üyelerine teşekkür ederek, ortaya koydukları azim ve başarılı işler için kutladığını kaydetti. Çalışan ve üreten tüm oluşumlara gerekli tüm desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini dile getiren Tatlıoğlu, çalışkan yöre kadınlarımızla gurur duyduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe ile birlikte Göynükbelen Mahallesinde çilek fidesi dağıtıldığını dile getiren Tatlıoğlu, şöyle devam etti. "İlçemize ve mahallelerimize altyapı, yol, mahalle konağı, çocuk parkı gibi her türlü hizmeti sunan ve büyük küçük tüm projelerde destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.