Hava Durumu

Bursa'da iş yerine saldırdılar

Alanyurt Yenişhir Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerine silah ve sopalarla saldırı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2015 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2015 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da iş yerine saldırdılar

Edinilen bilgiye göre olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki aile arasında daha önceden husumet vardı. 1 yıllık husumet, bir süre önce mahkemeye taşındı.

İŞYERİNİ BASTILAR

Mahkemeye taşınmasına rağmen iki aile arasında süren husumet çözülemeyince, dün yeniden tartışma yaşandı. Bunu üzerine bu sabah 5-6 kişilik grup, Aydemir Ş'nin Yenişehir Caddesi üzerindeki işyerine geldi. Sopa, muşta ve silahla işyerine giren grup, karşılarında Aydemir Ş'nin yeğeni Vezir Ş'yi gördü. İşyerinde bulunanlar ile silah, sopa ve muştayla işyerine gelen grup arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Kavga sırasında Vezir Ş., başına aldığı darbeyle yaralanırken, silahlar da ateşlendi. İşyerinin camları kalabalık grup tarafından kırıldı. Saldırıda silahla yaralanan olmazken, 5-6 kişilik grup işyerinden kaçarak uzaklaştı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Olayı gören çevredeki vatandaşlar silah seslerini duyunca durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet ekipleri silahlı ve sopalı saldırının yapıldığı işyerini güvenlik çemberine aldı. Başına aldığı darbeyle yaralanan Vezir Ş. İse İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, kısa sürede olaya karışan şahısları tespit edip yakalarken, olayla ilgisi olduğu tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Olay yerinde kavgada kullanılan ve işyeri önüne düşen muşta dikkat çekti. Olay yeri inceleme çalışmaları sırasında da bir gerginlik yaşandı. Polis, olayı kısa sürede yatıştırdı. Silahlı saldırı olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.