Hava Durumu

Başkent şehidini son yolculuğuna uğurladı

Başkent'te arbede yaşanan bir iş yerine inceleme için giden ve saldırganların tekrar olay yerine gelmesi sonucu çıkan kavgada silahla vurularak şehit edilen polis memuru toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Başkent şehidini son yolculuğuna uğurladı

Karapürçek Mahallesi 421. Cadde üzerinde bulunan fotoğraf stüdyosunda alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmanın ardından olay yerine inceleme için giden polis memuru Mustafa Altındal, çıkan kavgada göğsünden vurulmuştu. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şehit polis memuru Mustafa Altındal için Ankara'nın Güdül ilçesinde tören düzenlendi. Güdül'ün Yeşilöz Mahallesi'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi anne Nigar Altındal, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öperek, "Mustafam. Yavrum. Geç kalma beni de yanında götür Mustafam. Şerefsizler. Çocuğumu öldürdünüz" diyerek gözyaşı döktü. Şehit polis memuru Altındal'ın eşi Tülin ve oğlu Hakan da Altındal'ın fotoğrafını ve Türk bayrağına sarılı tabutu öptü.

Cenaze namazından sonra Altındal'ın naaşı bir süre meslektaşlarının omzunda taşındı. Ardından ise Altındal'ın ailesi ve sevenleri şehidin naaşını Yeşilöz Mezarlığı'na kadar omzunda taşıdı. Cenazenin omuzlarda taşınması esnasında dualar okundu. Kılınan cenaze namazının ardından Altındal, Yeşilöz Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.