Hava Durumu

Önce bariyerlerde sürüklendi sonra karşı şeride uçtu!

Sakarya'da yola kontrolsüz bir şekilde çıkan aracın sıkıştırdığı otomobil, karşı şeride uçtu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2015 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2015 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Önce bariyerlerde sürüklendi sonra karşı şeride uçtu!

Edinilen bilgiye göre kaza, D-100 karayolu Büyükesence sapağında saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Adapazarı'ndan Hendek istikametine ilerleyen Hamit Başçakır (46) idaresindeki 54 KY 425 plakalı otomobil, iddiaya göre, Büyükesence Mahallesi'nden yola kontrolsüz şekilde çıkan ve plakası belirlenemeyen bir araca çarpmamak için sürücüsünün manevra yapması sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyerlerde sürüklenen otomobil karşı şeride uçtu. Kaza sonucu otomobilde maddi hasar meydana gelirken, sürücü Hamit Başçakır, hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine gelen ambulansta ayakta tedavisi yapılan Başçakır, "Ben Hendek'e doğru gidiyordum. Buradan geçerken Büyüksence sapağından siyah bir otomobil birden önüme çıktı. O araca çarpmamak için direksiyonu kırınca önce bariyerlere çarptım, sonra da karşı şeride geçtim. Kaza yapmama sebep olan araç, ben kaza yapınca durdu. Aracımdan inip onlara doğru seslenince kaçtılar. Çok şükür bir şeyim yok ama durup benimle ilgilenmeleri gerekirdi. Plakasını görenler olmuş. İnşallah yakalanır" dedi.
Polis görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak kazaya sebebiyet verip kaçtığı iddia edilen aracı yakalamak için çalışma başlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.