Hava Durumu

Öğrenciler karnelerini almaya başladı

Yozgat'ta yaklaşık 80 binin üzerinde öğrenci 6 bin öğretmen bugün karnesini alarak yarıyıl tatiline giriyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Öğrenciler karnelerini almaya başladı

Yozgat'ta 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk yarısı bugün öğrencilerin karnelerini almasıyla birlikte başlıyor. Yozgat'ta 80 binin üzerinde öğrenci bugün karnesini alacak. İlk karne heyecanı yaşayan velileri çocuklarıyla birlikte okulllara giderek karnelerini aldı. Yozgat Milli Eğitim Vakfı İlkokulu 1/D Sınıfı öğrencileri de ilk karne heyecanını yaşadı. Okumayı yeni öğrenen ve ilk karnelerini alan öğrenciler notlarını kontrol ederek yakınlarına gösterdi.

Çocuklar kadar aynı heyecanı yaşayan velilerde, birinci sınıfın biraz zor olduğunu belirterek, "Bu zorluğu öğretmenimizle birlikte aşıyoruz. Çocuklarımıza büyük emek veren, sürekli onlarla ilgilenen öğretmenimiz Sinan Sarı'ya teşekkür ediyoruz" dedi. 1/D sınıfı öğretmeni Sinan Sarı'da öğrencilere başarılarının devamını dileyerek çok iyi bir tatil geçirmelerini ve ikinci yarıya çok iyi başlamalarını istedi.
Milli Eğitim Vakfı Müdürü Yusuf Saraç'da 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının kazasız belasız sonuçlandığını belirterek, "Öğrencilerimiz bugün karnelerini alıyor. Onlar kadar bizler de çok mutluyuz. Öğrencilerimize tatilde iyi dinlenmelerini, boş zamanlarında kitap okumalarını tavsiye ediyorum" dedi. 

Öğrenci Velisi Atila Ertuğrul'da birinci sınıfın okumaya ilk adım olduğunu belirterek, "Birinci sınıf diğer sınıflara göre daha zor. Bu zorluğu öğretmenlerimizle birlikte aştık. Öğretmenimize teşekkür ediyorum. Bütün öğrenci ve öğretmenlere de iyi tatiller diliyorum" diye konuştu. Karnelerini alan öğrenciler de çok mutlu olduklarını söyledi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.