Hava Durumu

İş arayanlar burada toplanıyor!...

Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla bu sene 4'üncüsü yapılacak olan Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB), 3-4-5 Aralık tarihleri arasında bir kez daha Türkiye'nin önemli firmalarının temsilcileriyle iş arayanları buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2015 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2015 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İş arayanlar burada toplanıyor!...

Sosyal belediyecilik konusundaki birçok örnek çalışmasıyla dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu sene 4.'sü yapılacak olan BİİB'2015 ile Türkiye'nin büyük firmalarıyla iş arayanları buluşturacak.Bursa Valiliği, Bursa Kent Konseyi (BKK), Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İşkur Bursa) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) destek verdiği BİİB'2015, 3-4-5 Aralık tarihleri arasında Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) nitelikli işgücü ile işyerlerini buluşturacak.

"165 FİRMA 189 STANTLA KATILIYOR"

Kapılarını bir kez daha açacak olan BİİB'2015, önemli firmalar ile iş arayan veya kariyer gelişimini hedefleyenleri buluşturmayı amaçlıyor. 165 firmanın 189 stantla katılacağı buluşmada, 35 tane firma sunumu, 16 tane sertifikalı eğitim programı düzenlenecek. Katılan firmalar, stant alanlarında ve seminer programlarında, işgücüyle buluşarak sektör hakkında bilgiler verecek, firmaları ve insan kaynakları politikaları hakkında bilgilendirme yapacak. Katılımcılara çalışabilecekleri işyerleri konusunda rehberliğin de yapılacağı BİİB'2015'te, staj, gönüllü çalışma, part-time çalışma ile mezuniyet sonrası istihdam imkanları hakkında bilgilendirmek yapılarak firmaların ve insan kaynakları politikalarını tanıtma hizmeti verilecek.

Buluşmada ayrıca Ahmet Şerif İzgören tarafından 3 Aralık'ta 'Hayatımız İş', Sunay Akın tarafından 4 Aralık'ta 'Geçmişten Bugüne söyleşi', Oğuz Saygın tarafından 5 Aralık'ta 'Hedef belirleme-Sıra dışı yaşam becerileri' konulu konferanslar verecek.

"2014 SENESİNDE 25 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ"

Geçen sene yapılan 3. BİİB'2014'de 163 firma tarafından 188 stant kurulmuş, buluşmayı 25 bin kişi ziyaret etmişti. Ziyaretçilere ve katılımcı firma temsilcilerine yönelik yapılan konferans, sertifikalı seminerler ve firma seminerlerine toplam 6 bin 720 kişi katılmış, İşkur Bursa iş ve meslek danışmanları tarafından 3 bin kişiye danışmanlık hizmeti verilmişti. BİİB'2014'e katılan 139 firmanın yaptığı müşteri memnuniyeti anketine göre yüzde 99.28'i BİİB'2014'ü başarılı bulmuştu.
İşsizlikle mücadeleye katkı sağlayacak olan Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması, ücretsiz olarak tüm vatandaşlar tarafından 3 gün boyunca 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.