Hava Durumu

Bursa'da nostaljik esintiler

6. Klasik Otomobil Turu, Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında Bursa'da bu yıl da gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2015 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2015 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da nostaljik esintiler

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin başlattığı turun tüm geliri, tedavi giderlerinde kullanılmak üzere Mudanya Devlet Hastanesi Çocuk Bölümü'ne bağışlanacak.  

Bursa ve ülke genelinden otomotiv sektörünün önde gelenleri, klasik otomobil sahipleri, koleksiyonerler, müze sahipleri ve var olan değerleri koruma amacı güden otomobil meraklılarının katılımıyla gerçekleştirilen 6. Klasik Otomobil Turu, Başkan Altepe'nin de katıldığı organizasyonla Korupark'tan start aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, klasik otomobil turunun Bursa'da gerçekleştirilmesinin önemine değindi. İstanbullu otomobil koleksiyonerlerini, sektörün önde gelen isimlerini Bursa'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Altepe, "Caddelerimizde yapılacak yarışla birlikte nostaljik güzel bir gün yaşanacak. Organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. Kazasız ve belasız bir etkinlik olmasını diliyorum" dedi. Başkan Altepe, turda yer alan Bursa Belediyesi'ne ait 1930 model itfaiye aracıyla özel ilgilendi.

Alışveriş merkezinin ön otoparkından start alan araçlar, Trilye'de öğle yemeği molası verecek. Turun ardından gala yemeği ve ödül töreni, akşam Sheraton Bursa Otel'de yapılacak.  Klasik Otomobil ve Osmangazi Rotary kulüpleri işbirliğiyle gerçekleşen ve her yıl Korupark'tan start alan organizasyon, 8 Kasım Pazar günü de Bursa turu ile devam edecek.

Etkinlikten elde edilen gelir, Mudanya Devlet Hastanesi'nin Çocuk Bölümü'ne bağışlanacak. Çocukların sağlığına hızlı kavuşabilmeleri adına hastanenin çocuk bölümünde ihtiyaç duyulan yenidoğan işitme test cihazı, elde edilen gelir ile temin edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.