Hava Durumu

Numan Kurtulmuş: 'Milletimiz bize sınırsız kredi açtı'

açtı'Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Milletimiz gerçekten büyük bir feraset gösterdi. İstikrar ve güveni seçti. Bize tabiri caizse sınırsız bir kredi açmış oldu ama aynı zamanda bizi borçlandırmış oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2015 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2015 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Numan Kurtulmuş: 'Milletimiz bize sınırsız kredi açtı'

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, mazbatasını almak için geldiği Ordu ziyareti öncesi Ünyeli hemşehrileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, milletin verdiği oylarla kendilerine sınırsız bir kredi açıldığını, aynı zamanda borçlandırdığını belirtti. Kurtulmuş, "Gerçekten güzel bir seçim kampanyasını geride bıraktık. Milletimiz gerçekten büyük bir feraset gösterdi. İstikrar ve güveni seçti. Bize tabiri caizse sınırsız bir kredi açmış oldu ama aynı zamanda bizi borçlandırmış oldu. Şimdi hep beraber milletimizin isteklerini karşılamak, milletimizin hizmetinde yola devam etmek için canla başla çalışacağız. Çok yüksek bir oy oranıyla Ünye ve Ordu'da bize destek vermiş oldunuz. İnşallah yine çeşitli vesilelerle bir arada olacağız" diye konuştu.

Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen kahvaltı programına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un yanı sıra AK Parti'nin Ordu'dan seçilen milletvekilleri, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları katıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.