Hava Durumu

İnternet kafede baltalı sopalı dehşet!

İnternet kafede baltalı sopalı kavgaPaylaşTweetlePaylaşGönderYorum Yap

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2015 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2015 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İnternet kafede baltalı sopalı dehşet!

lay, Buca'da geçen günlerde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında husumet bulunan bir şahsı İnternet Kafe'de sıkıştıran 6 şüpheli, iş yerine baskın düzenledi. Ellerinde sopa bulunan 6 kişinin saldırısına uğrayan şahıs, kalabalık gruba karşın eline geçirdiği baltayla kendisini savunmaya çalıştı. Bu sırada kafe de bulunanlar duruma engel olmaya çalışsalar da başarılı olamadılar.

ALDIĞI SOPA DARBELERİYLE YERE YIĞILDI
Karşısındakilerin sopa darbelerine daha fazla dayanamayan şahıs bir anda yere yığıldı. Bunun üzerine kafedeki şahıslar iş yerini terk etmek için harekete geçti. Bu sırada tekrar ayağa kalkan şahıs kendisine saldıranların üzerine yürüse de aldığı darbelerle geri püskürtüldü. Ardından şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Öte yandan yaşanan baltalı ve sopalı vahşet iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, iş yerine gelen eli sopalı 6 kişinin şahsın üzerine yürüdükleri, şahsın da kendisini elindeki baltayla savunmaya çalıştığı görülüyor. Yere yığıldıktan sonra son bir hamleyle yeniden ayağa kalkan şahıs aldığı son darbelerle yeniden yere yığılıyor.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.