Hava Durumu

'Sahadaki herkes yüzde yüzünü verdi'

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Astana maçı sonrası yaptığı açıklamada, 'Bugün sahadaki herkes yüzde yüzünü verdi. Bizim için Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir sene değildi. Ama en azından minimal olarak Avrupa Ligi'nde devam ediyoruz' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2015 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2015 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Sahadaki herkes yüzde yüzünü verdi'

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Kazakistan temsilcisi Astana ile evinde 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların Alman yıldızı Lukas Podolski, sahadaki herkesin oyuna yüzde yüzünü verdiğini belirterek, "Baktığımız zaten Astana'dan böyle bir golle geriye düşüyorsak eğer ondan sonra işler iyice zorlaşıyor. En azından Astana'nın attığı o gole çok çabuk cevap verdik ve en azından beraberliği aldık" dedi.

"BEN SUÇLU DEĞİLİM"

Podolski, bir basın mensubu ile yaşadığı tartışma hakkındaki soruya ise, "Böyle durumların sonucunda şuan biliyorum ki ben herkes beni suçlu görüyor. Kamuoyunda öyle bir algı var. Aslında olay hiç de böyle değil. Ben suçlu değilim. Benim kamuoyundaki herkese saygım var. Benim her yerde resmimi çekebilirler bunu kabul ediyorum ama o fotoğrafçı bana ve aileme hiç saygı göstermedi. Benim reaksiyonum o yüzdendi. Benden görüntü alabilirler ancak hiç kimse benim oğlumu ve eşimi bu şekilde rahatsız edemez. Eğer bir kere daha aynı şekilde bir şey gerçekleşirse reaksiyonum yine aynı olacaktır." ifadelerini kullandı.

"KURA SONRASI RAKİBİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ"

Podolski, Avrupa Ligi'nde yapacakları mücadele için de, "Baktığınız zaman UEFA Kupası bizim için çok uzun zaman önce kazanılmış bir kupa. Artık bunu birazcık geçmemiz lazım. Bizim için Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir sene değildi. Ama en azından minimal olarak Avrupa Ligi'nde devam ediyoruz. Öncelikle kurayı bekleyeceğiz. Kura sonrası da rakibimize en iyi şekilde hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.